Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +90
Ile lat jesteście już za Realem?
Ja od 2002, jak dostałem od ojca tę oto koszulkę Luisa Figo xDD
#mecz #realmadryt
Ja od 2002, jak dostałem od ojca tę oto koszulkę Luisa Figo xDD
#mecz #realmadryt
hakeryk2 +1226
• Zakończony (z kompletnym dobrym zakończeniem)
• Minimum 3 sezony (żeby był na dłużej)
• Nie o lekarzach
• Nie teen-dramy
• Nie animowany
Niestety widziałem bardzo dużo i większość klasyków, ale ciągle coś i tak odkrywam (jak Bates Motel polecony tutaj jakiś czas temu, który okazał się genialny, a nie wiedziałem o jego istnieniu, liczę, że znów się jakiś taki trafi).
Dzięki!
#kiciochpyta
@auCwSlorpoaSh5TGXogPfUDhO8s9EJ99ecW: Jeden z moich ulubionych. Na pewno kiedyś obejrzę cały drugi raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przed clone warsami nie bylem wielkim fanem, ale clone warsy mnie przekonaly. no i przede wszystkim (przynajmniej dla mnie) nadaly mase kontekstu dla rozkazu 66, upadku Jedi i Vadera.
po tym jeszcze Rebels
@auCwSlorpoaSh5TGXogPfUDhO8s9EJ99ecW: Mam na liście bo nawet lubię star wars, ale bardzo mnie ostatnio męczą animowane, poza tym szukam coś, żeby z żoną oglądać, a ona kompletnie anty animowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Synowie anarchii
Pozostawieni
Dobre miejsce
Chuck
@Pinkpasek:
Entourage - nadserial! Kocham
Once upon a time - całe obejrzane, przyjemne
Sons of Anarchy - klasyk, całe obejrzane
How to Get Away with Murder - całe obejrzane mimo, że średniak
The Affair - a tego nie znam! I wygląda spoko, to może być właśnie coś czego szukam, trzyma poziom? fajnie zakończone?
Młody papież /nowy papież
Dark
Deutschland 83
To tak wstępnie :)
Komentarz usunięty przez autora
@Ramcjas: Wszystko obejrzane
@CzarnyOwiec: Dwa pierwsze obejrzane, dwa następne odpadają (nie trawię niemieckiego ani lektora, nie ma sensu nawet namawiać).
@Pinkpasek: Ok, o ile nikt nie zaproponuje czegoś co bardziej mnie zachęci to ten leci na pierwszy ogień. Dzięki!
@autremonde: Wszystko klasyki w stylu Sopranos, The Wire, The Shield, Six Feet Under itp. obejrzane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MatkaBoskaDepresyjna: Kiedyś zacząłem pierwszy sezon i w połowie padłem bo mnie zanudził na śmierć (a lubię seriale bez akcji, ten po prostu mnie strasznie męczył)
Komentarz usunięty przez autora
@A_Kowalsky: Widziałem. Lubię takie bardzo jak Black Sails czy Spartacus, ale chyba nie ma więcej tego typu tak fajnych.
@FrankGallagher: Oczywiście, nadal czuję pustkę po ostatnim odcinku :(