Wpis z mikrobloga

@atomowy_ludek: ale przecież większość kibiców uważa to za słuszne tylko Ci mejweni tak bóldupią od wczoraj, Boniek powiedział przecież o Miliku, że nie ma szans aby pojechał na euro jak nie będzie grał, Napoli mu utrudniało transfery, nie grał praktycznie, poszedł do OM i ładował bramę za bramą i widać forma jest a TurboDzban wolał się kisić w rezerwach i zbijać funty na konto - no spoko życie ale co on
  • Odpowiedz
@astri: Choćby hattrick z Finlandią. Jakich innych pożytków wymagasz? Wobec młodej wschodzącej gwiazdy Zielińskiego też jesteś taki krytyczny? Generalnie z wykopowymi znawcami piłki (nie twierdzę, że z Tobą też) jest ten problem, że im się wydaje jakoby Polska miała kadrę na finał mundialu i zwycięzcę Euro, ale ciągle ktoś przeszkadza w osiągnięciu tego, wcześniej Brzęczek, teraz Grosicki. Ciekawe na kogo te dzbany zrzucą odpowiedzialność po braku awansu z grupy skoro obydwu
  • Odpowiedz
@astri: Coś szybko przeskoczyłeś z "pożytku dla kadry" na Napoli. Co mnie obchodzi Napoli? Zresztą Grosicki też mnie nie grzeje. Sprzeciwiam się tylko wyszukiwaniu kozłów ofiarnych, kiedy prawda jest taka, że średni zespół osiąga średnie wyniki. Na euro nie wyjdziemy z grupy lub dostaniemy bęcki w 1/8. Kogo wtedy obarczysz winą?
  • Odpowiedz
@Stallion45: być może ale gadamy o sytuacji Grosickiego który nie gra i porównujemy go do Zielińskiego który gra? wydaje mi się, że mimo wszystko, że z grającego zawodnika jest większy pożytek
  • Odpowiedz
Ja z tym Zielińskim to tak tylko przekornie wyskoczyłem, bo przecież sytuacja nie polegała na tym, że albo Grosicki pojedzie albo Zieliński. To że nie grał w klubie jest ofc argumentem, by nie jechał, ale powtarzam zirytował mnie Twój komentarz nie dlatego bym wielkim fanem Grosickiego był, ale dlatego, że od kilku miesięcy czytam hejt na niego, a wcześniej na Brzęczka od wielkich znafcuff futbolu uważających, że ci dwaj nam kadrę niszczą
  • Odpowiedz