Wpis z mikrobloga

@mates1947: Sara jest bardzo inteligentna, ale to dziewczyna niestabilna emocjonalnie. Myślałam, że ma więcej taktu i wie, że takie rzewne łzy są nie na miejscu. Do tego fakt, że potrzebując atencji, owiewa to wielką tajemnicą.
@Pufin876: Dla mnie jest gdy jesteś w programie, gdy chodzisz zasmarkana i ciągle płaczesz, a do tego robisz z tego wielką tajemnicę. Jakieś kurde wyłudzenie atencji. Oczywiście łzy to nie wstyd, ale łzy Sary nie były dla mnie szczere. Tak samo jak jej pozytywne wypowiedzi na temat Luizy.
@aniagaska: Nie było dokładnie pokazane dlaczego płakała, więc z tą tajemnicą to wina pewnie tv i tego jak to pokazali. Może dowiemy się na live o co chodziło dokładnie, bo dla mnie akurat Sara to jedna z bardziej autentycznych postaci HP.
@Pufin876: Kurczę ja oglądając ten odcinek miałam wrażenie, że chodzi płacze i nie chce powiedzieć czemu, dlatego odebrałem to za niestabilność emocjonalną. Może kwestia montażu, ale jakoś mnie to zezłościło. Tak masz rację, że to chyba najbardziej ogarnięta z programu. Justyna też moim zdaniem miała coś fajnego i dojrzałego w głowie.
@aniagaska: teraz jest na live rozmowa Lui i Krzyska o Sarze i o tym, że ona chciałaby z Krzyskiem po programie spróbować. Boi się związać z nim w HP, żeby jakieś konspiry tego nie zepsuły.
Dlatego myśle, że ten płacz może być po części spowodowany jej wyborem. Widzi, że Kornelia nic z Krzyskiem nie zbuduje, a jednak Lui mogła z Maurycym.. i pewnie ma żal do siebie, że można jednak kierować
Kurczę nie do końca ją rozumiem. Po co postawiła na Mauro i po co mówiła, że podejmuje decyzję w zgodzie ze sobą. Myślę, że Krzychu by ją wybrał, mimo że paktował z Kornelią. Nie rozumiem decyzji, ale samo zachowanie, płacz już tak.