Wpis z mikrobloga

  • 0
@yupitr najlepszy jest domowy zrobiony z cukinii ewentualnie Madeiro premium z biedronki. Cała reszta to totalne gówno zajezdzajace octem.
  • Odpowiedz
@ZygmnuntIgthorn: Zmusiłeś mnie do wysiłku księciuniu, i ! nie znalazłem gorszego xD Jest kilka podobnych (np. Dawtona) które mają benzoesan sodu i skrobię no ale nic gorszego chyba w Polsce nie ma.

Pisząc przyzwoity miałem na myśli to że spodziewałem się czegoś gorszego. Nie zdawałem sobie sprawy że to jest koniec skali.
  • Odpowiedz
@BrakPomysluNaNick: a sprawdzales ostatnio cene tego kepuczu? Bo najtanszy to on juz nie jest ;p kosztuje praktycznie tyle co kotlin czy inne tam pudliszki. Patrzylem na etykietke i zdaje sie tortex nalezy juz do jakiegos heinza czy unilevera i pewnie uznali ze za tani ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@yupitr: Z uwagi na fakt, że po przejściu covid węch i smak dalej mi nie wróciły, rzeczywiście to jest ten moment, że mogę zacząć używać ketchupu Tortex. Muszę tylko poprosić żula, żeby mi kupił, bo wstydziłbym się podejść z tym gównem do kasy.
  • Odpowiedz