Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +35
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
Alcedoatthis +170
źródło: 1000009008
Pobierz

Słuchajcie wczoraj byłem u znajomego ponieważ poprosił mnie o to żebym zrobił coś w laptopie u jego córki. Oczywiście w trakcie jak tam sobie grzebałem to prosto z mostu wytknął mi palcami jaki jestem gruby i że jaka dziewczyna chciała by grubego faceta
Teraz mi to ciąży w głowie i chciałbym się zacząć głodzić i ogólnie ćwiczyć, do ćwiczeń nie mam motywacji, ale spróbować się zagłodzić spróbować mogę.
ogólnie próbuj w tygodniu mniej jeść tj. jak jesz już np. 3 pizze w tym tygodniu to może za dużo, ale jedna pizza w tyg to spoko.
Podobno diety pudełkowe robią robotę ale trzeba lubić co
Ogranicz spożycie gówna spożywczego - słodzonego, fastfoodów etc. Jeżeli to jesz, to wystarczy przestać, zastąpienie zdrowym przy tym samym poziomie kalorii jest trudne, więc pewnie będziesz jadł ich mniej.
I powoli sobie schudniesz.
Jeżeli nie kręci Cie ćwiczenie dla samego ćwiczenia, idź na jakieś zorganizowane