Wpis z mikrobloga

No dobra to ode mnie tak:

Dawid "Ambro" Abmroziak (pewniak)

Mikołaj Śmieszek vs Michał Gala (nie wiem kto to)

Amadeusz "Ferrari" Roślik (pewniak)

Piotr Pająk (Alanik już powinien przegrać jak się bili w K1, ale w tej walce może się wszystko zdarzyć)

Gabriel "Arab" Al-Sulwi (większe doświadczenie)

Arkadiusz "AroY" Tańcula (bardzo szczerze wątpię, że Murański pokarze cokolwiek dobrego, jest taki flegmatyczny na tych treningach, że Aroy ze swoją szybkością powinien go rozwalić)

Adrian "Polak" Polański (wydaje mi się, że Malczyński się w ogóle nie rozwija, chociaż nie wiem. loteria.)

Kamila "Kamiszka" Wybrańczyk (pewniak)

Marcin Dubiel (ten drugi się zesra w szatni ze stresu, serio, wydaje mi się, że Dubiel go kilka razy uderzy i tamten pęknie)

Kasjusz "Don Kasjo" Życiński vs Norman Parke (kompletnie nie mam pojęcia, jak dla mnie 49% - 51% na Parka)
#famemma
  • 13
  • Odpowiedz
w walce modeli gala wygra, smieszek kontuzje mial jakas

@judek: Najlepsze jest to, że ja nawet nie wiem jak Ci ludzie wyglądają, bo przewijałem ich na konferencji XD
  • Odpowiedz
Typując dubiela udowadniasz że twoje typy to loteria i rzucasz żeby rzucić, Dubiel to totalna #!$%@? i z charakterem nie ma nic wspólnego. Przegra to pewniak.

@bez-napinki: Typie, jakby miał się bić Czaro z Wardęgą to kogoś byś obstawił? Bo ja Wardęgę.

A to jednak Dubiel dłużej wytrzymał z Błońskim od wardęgi.

Poza tym, przy pierwszej walce większość zawodników jest po prostu obsranych i się mega stresuje, Dubiel ma to
  • Odpowiedz
Bamber pewniak? Haha

@Swituniek: Pewniak, bo przygotowywał się na Hassana, a dali mu jakiegoś typa, który się pewnie nic nie przygotowywał do walki.

Poza tym Bamber to już chyba 3 raz będzie walczył.
  • Odpowiedz
Skąd wiesz ze nic sie nie przygotowywal?

@Swituniek: Nie wiem, wydaje mi się, ze gość, który się fascynuje siłownią nie robi też treningów z MMA, tylko ciśnie dalej siłownie. Przecież on się niedawno dowiedział, że będzie walczył.
  • Odpowiedz