Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +453
Szukam brytolskich filmów do oglądania. Nie chodzi o samą produkcję brytyjską a ten ciężki brytolski klimat - brzydkie ulice, brzydkie mordy, szara pogoda i ciężki akcent, że bez napisów nic nie rozumiesz.
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
źródło: Brytolskie-filmy
Pobierz
JanuszKarierowicz +131
Czekajcie, czyli Izrael w ciągu zaledwie kilku godzin odstępu wyeliminował dwa najwyżej postawione terrorystyczne odpady z Hezbollahu i Hamasu? (。◕‿‿◕。) No i to jest poważne państwo, no i to jest niewyobrażalna wręcz demonstracja siły. Można Izraela nie lubić, ale skuteczności i zdecydowania nie można im odmówić. W dużej mierzę zazdroszczę przywódców, którzy nie pierd*lą się ze swoimi wrogami i wysyłają muzułmańskich bandytów tam, gdzie ich
źródło: 5fb1967b9151e79ea4b2477e7eae4775
Pobierz

Dawid "Ambro" Abmroziak (pewniak)
Mikołaj Śmieszek vs Michał Gala (nie wiem kto to)
Amadeusz "Ferrari" Roślik (pewniak)
Piotr Pająk (Alanik już powinien przegrać jak się bili w K1, ale w tej walce może się wszystko zdarzyć)
Gabriel "Arab" Al-Sulwi (większe doświadczenie)
Arkadiusz "AroY" Tańcula (bardzo szczerze wątpię, że Murański pokarze cokolwiek dobrego, jest taki flegmatyczny na tych treningach, że Aroy ze swoją szybkością powinien go rozwalić)
Adrian "Polak" Polański (wydaje mi się, że Malczyński się w ogóle nie rozwija, chociaż nie wiem. loteria.)
Kamila "Kamiszka" Wybrańczyk (pewniak)
Marcin Dubiel (ten drugi się zesra w szatni ze stresu, serio, wydaje mi się, że Dubiel go kilka razy uderzy i tamten pęknie)
Kasjusz "Don Kasjo" Życiński vs Norman Parke (kompletnie nie mam pojęcia, jak dla mnie 49% - 51% na Parka)
#famemma
@judek: Najlepsze jest to, że ja nawet nie wiem jak Ci ludzie wyglądają, bo przewijałem ich na konferencji XD
@bez-napinki: Typie, jakby miał się bić Czaro z Wardęgą to kogoś byś obstawił? Bo ja Wardęgę.
A to jednak Dubiel dłużej wytrzymał z Błońskim od wardęgi.
Poza tym, przy pierwszej walce większość zawodników jest po prostu obsranych i się mega stresuje, Dubiel ma to
@Swituniek: Pewniak, bo przygotowywał się na Hassana, a dali mu jakiegoś typa, który się pewnie nic nie przygotowywał do walki.
Poza tym Bamber to już chyba 3 raz będzie walczył.
@Swituniek: Nie wiem, wydaje mi się, ze gość, który się fascynuje siłownią nie robi też treningów z MMA, tylko ciśnie dalej siłownie. Przecież on się niedawno dowiedział, że będzie walczył.