Aktywne Wpisy
Kot89 +29
#danielmagical Wszyscy patostrimerzy jak rafatus, bystrzak, mahonek, rafonix zrobili krok w przód i jakoś wyszli na swoim, ogarnięli się w miarę. Mam wrażenie, że tucznik zrobił dwa kroki w tył. Rafatus był już na takim dnie, że on srał do miski za żetony i jakoś próbuje wyjść z tego dna i w miarę mu to wychodzi. Jeśli chodzi o bystrzaka to tucznik nigdy nie zbuduje nawet takiego kurnika do strimów bo jest
JohnCasey +1
A co sądzicie o sytuacji, w której karakan prowokuje sąsiada do najechania na Polskę, pluje mu w mordę, urządza prowokacje, zaczepia za nogawki, wysyła ciężki sprzęt wojskowy, publicznie i jawnie na forum światowym ciska po tym sąsiedzie i macha szabelką, bo ułańska fantazja go ponosi...
I teraz:
Kto rozsądny i z jakiego #!$%@?@ mać powodu miałby takiemu oszołomowi bronić kraju, kiedy on ze swoimi kumplami Morawieckimi w takiej sytuacji #!$%@?ą odrzutowcem do
I teraz:
Kto rozsądny i z jakiego #!$%@?@ mać powodu miałby takiemu oszołomowi bronić kraju, kiedy on ze swoimi kumplami Morawieckimi w takiej sytuacji #!$%@?ą odrzutowcem do
Wszyscy znajomi którym pokazywałem ten trailer reagowali z podobnym entuzjazmem. W końcu mogę podsumować: film realizatorsko jest zrobiony po prostu PERFEKCYJNIE. Wszystkie detale, ujęcia, praca kamery - po prostu wszystko w tym filmie jest zrobione perfekcyjnie. Łapałem się na tym że prawie 1/4 scen miałem ochotę cofnąć i obejrzeć jeszcze raz.
Muzyka? hm nie była zbyt zauważalna ale motyw przewodni jest bardzo dobry. Aktorstwo - klasa światowa. Wszyscy się spisali idealnie a Brad Pitt - jak zwykle nie zawiódł.
Jakichś dużych niedociągnięć w fabule nie było, ale generalnie przy widowisku tak wielkim (chodzi mi o rozmach, mnogość scenerii, scen rozwałki itd) nie dało się chyba napisać scenariusza idealnego. Widać było w fabule że akcja jest liniowa i skupia się praktycznie na pójściu z miejsca A do miejsca B żeby porozmawiać z osobą X która da nam namiary na osobę Y itd itp. Oprócz tego na + zasługuje to, że film trzymał w napięciu do samego końca(przynajmniej mnie) a scena w tym laboratorium kiedy szukali tych próbek - czysta groza.
Jestem fanem amerykańskich blockbusterów. Przymykam oko na wszelkie logiczne nieścisłości bo po prostu chce cieszyć się tym co widzę na ekranie a World War Z mi to zapewnił. Aha, podobały mi się jeszcze te sceny (sporo ich było) kręcony z lotu, z widokiem na biegnące tłumy Zetów. MAGIA KINA SKUHWYSYNY. Polecam i pozdrawiam 8/10
wołam @bledzioch @AmonGoeth @666donovo @Rad-X @maniek5099 @mierzos(ja jebe, to że napił się pepsi nie było wcale takie rażące...) @rationalistic
#film #worldwarz #bradpitt
@Sudokuu: XD
@sanger: a przeczytałeś to co napisałem w ostatnim akapicie? ب_ب
Nie oczekuję od takich filmów żadnej logiki - uwielbiam filmy akcji, gdzie główny bohater dostaje łomem po mordzie kilka razy i wstaje, jakby się potknął.
śmierć doktora poprzez poślizgnięcie się w filmie
@AmonGoeth: i właśnie to też mi się w tym filmie podobało, żeby jeszcze bardziej #!$%@?ć kłopotów na głowę, nie ma wytchnienia. Poza tym wypadki się zdarzają.
@AmonGoeth: a skąd ona mogła wiedzieć że akurat nie powinna dzwonić? poza tym to też było na
@SiekYersky: To nie on narzekał, to ja narzekałam na pepsi :D
Film fajny, bardzobardzo podoba mi się kawałek Muse "Isolated System" i scena, gdy Brad wychyla się z dachu budynku na wypadek, gdyby został zarażony. Jedno co mnie raziło, to to, ze jakieś państwo buduje sobie wysoki mur obronny dookoła miasta, a inne państwa w ogóle na to nie
@austra: Izrael, wszystko jasne ^^ a co do tego pepsi widziałem właśnie kiedyś pod tagiem #wwz że pisałaś że automat z pepsi może uratować przed apokalipsą zombi :D ale @mierzos też wspominał że razi go lokowanie produktów
@SiekYersky: O, włacha, bo nie pamiętałam które to. ^^
Komentarz usunięty przez moderatora