Aktywne Wpisy
WojciechM-ce +257
8:00 rano xD i już ukraiński batalion propagandowy grzeje klawiatury, żeby Polakom obrzydzić protesty rolników w gorących. Oczywiście zadanie musi być wykonane by wpadło trochę hrywien od Oligarchów, no i nie trzeba zdychać w okopach, ubrany w ubrania i wyposażony sprzęt kupiony z prywatnej kasy, bo to co ma jakąkolwiek wartość zanim dotrze na front, zostanie 3 razy #!$%@? za łapówki gdzieś po drodze. Ale powiem Saszki, że jeszcze was rozumiem i
ChristinaFurry +50
(。◕‿‿◕。) zostanę mamą w grudniu, mam dopiero 16 lat 😓
z emigrejszyn nici
#przegryw #emigracja
sytuacja, z ktorej nie ma dobrego wyjscia
takie to życie przewalone
https://zyciewniemczech.de/jak-zaczac-zycie-w-niemczech-przeprowadzka-do-niemiec/
a w UK mieszkałem za dzieciaka, nawet za darmo bym tam nie chciał jechać xd
czemu za darmo? xD Fajnie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mieszkam tu 13 lat z małą kilkumiesięczną przerwą i jest w pytę, w życiu bym do PL nie wrócił ;)
to chyba taki mój uraz z dzieciństwa, a dużo zapamiętałem niestety ;D
Ja wiem, że to nie na temat, ale
- brzydka pogoda - tylko na północy na jakichś bieda terenach i nie ma dużych różnic między Polską. Jasne, w porównaniu do Hiszpanii jest gorzej, ale mówisz jakby w Polsce nie było dosłownie tylko kilku tygodni ładnej pogody
- obrzydliwe jedzenie - XDD co to w ogóle znaczy ziomek? Serio uważasz, że kulinarnie Anglia nie ma nic do zaoferowania? Zdajesz sobie sprawę,
co do jedzenia to na pewno nie miałem na myśli kulinarnych wyrobów z drogich restauracji, a przeciętne typowo angielskie jedzenie z marketu albo z typowego food-baru
ciasnota to fakt, bo taka tam jest architektura i żyjąc w przeciętnym domku to nie ma zbytnio za dużo prywatności, podobnie jest w Holandii
syf na ulicy jest u nich w całym kraju, a szczególnie dobrze to widać
Ja nie mówię, że masz jechać do UK. Ba, nawet nie masz żadnej możliwości wjazdu.
I w DE też będą te tłuste kiełbasy, deszcz, i na duży dom z podwórkiem będzie ciężko sobie pozwolić. No i Polaczki :D
Komentarz usunięty przez autora