Wpis z mikrobloga

#!$%@? mnie jak i z pewnością wielu innych mi podobnych, że w dzisiejszych czasach seks - czyli debilne wkładanie kawałka mięsa w drugi kawałek mięsa jest gloryfikowane ponad miarę przez masy.

Powstają na ten temat seriale, skończyła się prostytucja ale zaczął się za to najzwyklejszy w świecie sex-working, influłenserki gdy reklamują jakąś głupotę na instagramie to muszą zrobić sobie zdjęcie tak aby podkreślić swoją fizyczność bo czymże innym mogłyby zaimponować.

I pomimo, że jest w świecie jeszcze wystarczająco dużo piękna w sztuce czy naturze to właśnie #!$%@? jest tematem numer 1 dla konsumentów syfu serwowanego przez te puste laski z instagrama, onlyfans i ogólnego mainstreamu które będą mówić i dawać przekaz "seks jest fajny i jest ok" tak jakby cały świat i jego problemy kręciły się tylko dookoła przyjemności ciała.

Nie chce negować przyjemności jako takiej jakie daje ruchanie; uważam tylko, że upychanie ruchania wszędzie gdzie się da jest co najmniej #!$%@? debilne i frustrujące ludzi którzy wolą docenić piękno jakiejś muzyki, książki, filmu czy obrazu nad prokreację

A Kaligula gdyby żył w czasach dzisiejszych to może by się tym prostactwem nawwt zawstydził
#przegryw
  • 7
@ruskizydek tu już nawet nie chodzi o to, że ludzie sami nie obiorą sobie kierunku tylko no #!$%@? - weźmy choćby taką muzykę nawet w której ludzie wyrażali swoje emocję odnośnie najróżniejszych sytuacji życiowych; radość i euforię, smutek i żal jakie mogliśby usłyszeć w zimnej/nowej/ciemnej fali. Tyle wybitnych dzieł wyszło na światło dzienne tylko po to żeby na netfliksie zrobić serial o technologii kiszenia ogóra

@uncomfortably_numb: Beka z ruchania- jak ku*wa to w ogóle można to robić przecież to jest tak prymitywne że ja pi*rdole. Jakies ku*wa dziwne frykcyjne ruchy w tą i z powrotem robione kawałkiem odstającego mięsa którym na co dzień się sika i wkladanie go w obleśną samicza szparę oblepioną obrzydliwym śluzem, no ku*wa, jeszcze do tego jakieś pozycje, zabawki, wibratory, kajdanki gra wstępna, przebieranie się za jakieś postacie ku*wa ruchanie to jakiś
@uncomfortably_numb: każda cywilizacja u swojego schyłku ma chwalenie popędu, a u rozkwitu poglądy jak hamowanie swoich rządzy by osiągnąć coś wyższego.

Sama idea by ktoś miał trzymać na wodzy i ograniczać to co sprawia mu przyjemność wydaje się obecnie niedorzeczna.