Aktywne Wpisy
Kacaniec +17
Dejcie mi jakiegoś plusa albo słówko na otuchę, bo od godziny siedzę przed stroną internetową i od umówienia się na wizytę do psychologa celem zdiagnozowania mnie dzieli mnie jedno kliknięcie, a ja mam blokadę w głowie. xD
Nie wiem czemu jestem takim durniem, że coś, co wy robicie w sekundę, ja nie potrafię tego załatwić od ręki, tylko zwlekam miesiącami.
Nie wiem czemu jestem takim durniem, że coś, co wy robicie w sekundę, ja nie potrafię tego załatwić od ręki, tylko zwlekam miesiącami.
Oczywiście uciekłem, bo takiego obrotu spraw się nie spodziewałem (ʘ‿ʘ)
Podbijanie do grupek dziewczyn też jest bez sensu - może któraś by chciała się umówić, ale będzie wstydzić się przed koleżankami (bo tak głupio się umówić z losowym typem z ulicy xD).
Ale ogólnie mega szanuję i trzymam
Przykro mi miras, ale czarna pigułka istnieje, żadna terapia nie zmieni twojego układu twarzo i mózgoczaszki, ani nie wydłuży ci kości udowych i nie przywróci ci cebulek włosów. To
@JonBonesBlachowicz: ta trzeźwo bo samochodem jeździłem po mieście @stroyer: raz poczekałem i źle to się dla mnie skończyło XDDD chce zrobić wpis o tym,ale nie wiem jak się zabrać za to wyjdzie tak długi,że nikt go nie przeczyta a nie chce pomijać szczegółów. dziękuję ślicznie,źe trzymasz kciuki,nie mam jak opisać siebie bo nudny jestem @AbZu_Raymond: ja już nie mam nadziei
@tenebrarum: inaczej by było
Jak to powiedział klasyk "COPE or ROPE" , dlatego większość wybiera COPE i stara się pocieszać że może za x lat będzie lepiej - nie, nie będzie, a wręcz przeciwnie będzie jeszcze gorzej. Takie zasady rządzą czarną pigułką, gorzkie ale w stu procentach prawdziwe fakty.
@Blackfyre: W klasyce, owszem - błąd. Ale w smart casualu kamizelka może zastąpić marynarkę.
Kobiety mają nikłe pojęcie co do męskiego ubioru. ( ͡º ͜ʖ͡º)