Wpis z mikrobloga

Dziękuję za pozytywne komenatarze,nie spodziewałem się,że takie będą.Ogólnie to lato masa pięknych kobiet w krótkich ubraniach.PodsumowanieByłem w kilku miejscach,żeby nie było,że jakiś creep ludzi zaczepia.Kamizelkę z czasem zdjałem i byłem w samej koszuli.Więc zagadałem do 10 dziewczyn i do jednej grupki i efekty negatywne 5 dziewczyn mnie olało nie zwróciło na mnie uwagi,3 powiedziały,że się śpieszą/nie mają czasu,1 że ma chłopaka i do 1 się dośiadłem jak na ławce siedziała to od razu wstała i poszła(,).Jak zagadałem do grupki w której były 4 dziewczyny to powiedziały,że mają babski wypad.Czyli w sumie nie dość,że brzydki jestem to mam charakter beznadziejny( ͡° ʖ̯ ͡°).Napisałem,jeszcze do 2 dziewczyn,ale też negatywny odzew screnny podaje.Psychoterapii nie chce mi się próbować bo nie widzę w tym sensu i nie wiem co to da.Mam ochotę się poddać i nie wychodzić z domu bo moje wyjścia się źle kończą. #przegryw #wychodzimyzprzegrywu #blackpill
D.....s - Dziękuję za pozytywne komenatarze,nie spodziewałem się,że takie będą.Ogólni...

źródło: comment_16206564885zOTp0klI0itKu0wcAPBtJ.jpg

Pobierz
  • 191
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dudleuss: A może po prostu poczekaj, takie działanie na siłę czasami nie ma sensu. Jeśli na co dzień spotykasz się z kobietami np. w pracy to w końcu coś się samo przydarzy.
Podbijanie do grupek dziewczyn też jest bez sensu - może któraś by chciała się umówić, ale będzie wstydzić się przed koleżankami (bo tak głupio się umówić z losowym typem z ulicy xD).
Ale ogólnie mega szanuję i trzymam
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@Dudleuss: No, a tak trochę na poważnie to czego się spodziewałeś? To, że ogrzyca została przeorana przez ogra ma obalić #blackpill? Przeczytałem kilka komentarzy i znaleźli się tacy którzy promowali PUA #!$%@?ów - największy ściek jaki widziała ludzkość.

Przykro mi miras, ale czarna pigułka istnieje, żadna terapia nie zmieni twojego układu twarzo i mózgoczaszki, ani nie wydłuży ci kości udowych i nie przywróci ci cebulek włosów. To
  • Odpowiedz
@Blaskun: wiem dlatego odpusczam
@JonBonesBlachowicz: ta trzeźwo bo samochodem jeździłem po mieście @stroyer: raz poczekałem i źle to się dla mnie skończyło XDDD chce zrobić wpis o tym,ale nie wiem jak się zabrać za to wyjdzie tak długi,że nikt go nie przeczyta a nie chce pomijać szczegółów. dziękuję ślicznie,źe trzymasz kciuki,nie mam jak opisać siebie bo nudny jestem @AbZu_Raymond: ja już nie mam nadziei
  • Odpowiedz
@Dudleuss: Problemem jest to, że nie założyłeś marynarki. Mogłeś ją mieć przewieszoną przez ramię, ale chodzenie w samej kamizelce to brak klasy. Polskie kobiety są obeznane w savoir vivre i nie podejmują rozmów z jegomościami bez klasy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Dudleuss: Przykro mi, wygląd jest wszystkim, nasze geny są wszystkim!

Jak to powiedział klasyk "COPE or ROPE" , dlatego większość wybiera COPE i stara się pocieszać że może za x lat będzie lepiej - nie, nie będzie, a wręcz przeciwnie będzie jeszcze gorzej. Takie zasady rządzą czarną pigułką, gorzkie ale w stu procentach prawdziwe fakty.
  • Odpowiedz
Problemem jest to, że nie założyłeś marynarki. Mogłeś ją mieć przewieszoną przez ramię, ale chodzenie w samej kamizelce to brak klasy. Polskie kobiety są obeznane w savoir vivre i nie podejmują rozmów z jegomościami bez klasy.

@Blackfyre: W klasyce, owszem - błąd. Ale w smart casualu kamizelka może zastąpić marynarkę.

Kobiety mają nikłe pojęcie co do męskiego ubioru. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Dudleuss: Musisz znaleźć punkt zaczepienia, widzisz ze dziewczyna czyta książkę i pytasz czy poleca, czy poleca autora cokolwiek. Widzisz, ze idzie z psem to zapytaj o psa. Jedzie na rolkach, zapytaj o rolki. W sklepie przy kasie zapytaj nawet jak będzie stara baba to czy poleca te szproty, bo zawsze jesz inne i będzie gites. Najpierw naucz się rozmawiać w ogóle, a potem dziewczyny. W latach świetności potrafiłem do dziewczyn
  • Odpowiedz