Wpis z mikrobloga

• 3
@Handyman Prace fizyczna do silowni porównujesz? xd W pracy wykonujesz wyselekcjonowane cwiczenia ktore w zadnym wypadku nie szkoda? xR
  • Odpowiedz
  • 0
@TomaszA2 Ja brałem. Studiowałem zaocznie, pracowałem w magazynie ale mi brakowało na czesne i na normalne zycie. Po studiach spłaciłem i gites.
  • Odpowiedz
@TomaszA2: mam kolegę który wziął kredyt na studia do tej pory jest zadłużony ... a to było jakieś 12 lat temu

To co on kończył, Harvard? Mam kolegów, którzy brali kredyty studenckie, bo bez tego nie mogliby studiować dziennie w innym mieście, a chcieli. Kredyt spłacali parę lat po studiach, ale nie było to dla nich jakieś duże obciążenie, a zarabiali jak to po studiach, 2400 na rękę.
  • Odpowiedz
@Handyman:
Zapomniałeś dopisać, że stają się lewakami, którzy uwązają, że należy podnieść pensje minimalną do 2/3 średniej (czyli ok 85% mediany), a tym samym w swoich gówno zawodach, będą zarabiać tyle co średnia krajowa.
I to im się należy, bo nie może być tak, by ktoś zarabiał dużo wiećej, bo on jest mądrzejszy.
  • Odpowiedz
Lepiej cały dzień spędzić przy kompie później liczyć kalorie przy jedzeniu a wieczorem na siłke?

@Handyman: zdecydowanie, 2h treningu siłowego i liczenie kalorii pozytywnie wpłynie na twój wygląd i siłę, #!$%@? na budowie 12h i jedzenie czegokolwiek to dewastacja własnego ciała
  • Odpowiedz
@TurboDynamo Leszek kladzie elektryke u Jensa pod Oslo, czasy dymania u janusza ma za soba,Karynka z bachorem zyja za jakies drobniaki z Norweskiej pensji plus socjal,o pożyczki pyta go wyksztalcona rodzina z pl,jest juz po rozmowie z opieka gdyz robil czeste zakupy w Vinmonopolet
  • Odpowiedz
@Saykoza84: super życie wiecznie na odległość z rodziną i jakiś obcokrajowiec szef który gardzi Polaczkiem przyjezdnym pracującym w robocie której nie chcą miejscowi xD ale co kto woli. Ja 9-17 z miłym szefem za 1.5k dziennie xD o 17 zamykam laptopa i mam wolne zamiast #!$%@? jak zwierzę 12 godzin fizycznie od 6 rano i mieszkać z innymi polskimi patusami na mieszkaniu za grosze w gównianym standardzie byle przywieźć jak
  • Odpowiedz
super życie wiecznie na odległość z rodziną i jakiś obcokrajowiec szef który gardzi Polaczkiem przyjezdnym pracującym w robocie której nie chcą miejscowi xD ale co kto woli. Ja 9-17 z miłym szefem za 1.5k dziennie xD o 17 zamykam laptopa i mam wolne zamiast #!$%@? jak zwierzę 12 godzin fizycznie od 6 rano i mieszkać z innymi polskimi patusami na mieszkaniu za grosze w gównianym standardzie byle przywieźć jak najwięcej do Polski
  • Odpowiedz
@TurboDynamo coś ci się pomyliło, współczuję ci tego że zostałeś ojcem w wieku 17 lat z jakąś karyną i masz długi za narkotyki, bo o tym pisałeś, wzorując się jak mniemam na własnych doświadczeniach
  • Odpowiedz