Wpis z mikrobloga

po meczach o potężną rangę s2 gdzie przegrałem 3 mecze pod rząd w tym 2 po dogrywkach, gdzie gole na remis tracilem w doliczonym czasie gry, gdy już ten mecz o range ugrałem powiedziałem sobie, zobaczysz #!$%@?, 2 ez winy teraz będa a w meczu o range będzie #!$%@?, no i tak było, po winach w meczu o range nagle te dzbany podać na metr nie potrafili.
przecież ta gra jest tak przewidywalna, że jeśli ktoś dalej myśli, że jego ranga w fut champions jest zalezna od skilla i kart, to musi się do okulisty wybrać
#fut
  • 10
@ellenfelek ochłoń. To, że przegrywasz nie znaczy, że gra jest przeciwko Tobie. Oczywiście, są chwilę w meczu, że czuć działanie momentum (spadki celności w końcówce meczu gdzie rywal goni na wysokim pressingu), ale to też nie jest tak, że wynik meczu rozstrzyga maszyna losującą. Pooglądaj tutoriale, poćwicz 4* i 5* skille, miej chłodna głowę przy defensywie i nie będziesz następnym razem pisał takich emocjonalnych bączków.
@1koziolek: jak nie znaczy że jest? Jak trafiasz gościa ze srebrnymi i dostajesz łomot to jest normalne? Że Diata przegrywa wszystko, że nejmar 92 przegrywa wszystko, że Ronaldo przegrywa to jest normalne?
Od kilku lat mam taki sam bilans w tej #!$%@? grze. Niezależnie czy to DR czy FC. Mam 600 winow i 600 porażek. Kilkadziesiąt remisów. W FC co weekend mam 16 zwycięstw. Jak bym nie zagrał to i tak
@1koziolek: ochłoń? ja nawet nie pisałem tego z negatywnymi emocjami xD stwierdzam tylko fakty
w tej grze złoty varane w 72 minucie dogania w pojedynkach na długim dystansie diatte który wszedł 2 min wczesniej z ławki, messi potm z krótkimi podaniami ocenionymi na 95 i 99 vision, chłop nie umie nagle podawać na metr, ludzie do dzis zaprzeczają temu, co na własne oczy widzą xD
@1koziolek: Jest dokładnie tak jak @madridistas86 napisał. Żeby w grze piłkarskiej pele 98 nie umiał przejść joe gomeza i przegrywa 9/10 pojedynków, żeby chiellini w 80 minucie doganiał i wyprzedał Mbappe wprowadzonego 5 minut wcześniej, żeby najlepszymi środkowymi obrońcami byli klaiber i Adama traore freeze i wygrywają pojedynki główkowe z Giroud 90 czy Cantona 93? A do tego jak matchmaking stwierdzi ze masz przegrać to przegrasz bo daje Ci gościa grającego
@khej1696
@madridistas86 z jednej strony się zgodzę, ale z drugiej strony, fifa to nie jest talia kart, że As zawsze pokonuje Króla czy Dame. Nadal najważniejszy jest refleks gracza i znajomość trendów obecnej Fify, co robić warto, czego nie warto, jakich graczy używać itd.
@1koziolek: Jasne ze tak, ale proporcje powinny być odwrotne, w pojedynku piłkarzy o ocenach różnych 15 punktów, przy zbliżonym poziome graczy, przewagę powinien mieć ten lepszy. Jakbyś postawił Ronaldo na przeciwko Bednarka w pojedynkach 1:1 to mogę się założyć ze 9 z nich wygra Ronaldo. Z drugiej strony jak na przeciwko tego samego Bednarka postawisz gościa z 3 ligi to większość wygra Janek. A w fifie jest dokładnie odwrotnie
@khej1696

@madridistas86

A jak wytłumaczyć fakt że są ludzie którzy wbijają co tydzień 30-0?Gra jest zawsze po ich stronie?Wiadomo że różne dziwne rzeczy dzieją się w Fifie ale zawsze działa to w dwie strony, czasem na twoją korzyść czasem na korzyść rywala