Aktywne Wpisy
matixrr +49
TrudnyMinus +13
Krótkie podsumowanie wojny:
Rosja (której praktycznie nikt nie pomaga):
- niewielki spadek PKB
- trudność w dostępie do niektórych towarów "nie pierwszej potrzeby".
- strata ~100k obywateli: część żołnierzy, ale głównie więźniów, pijaków, bezdomnych, bezrobotnych (takich brano jako pierwszych podczas mobilizacji)
- niewielka strata sprzętu i pojazdów wojskowych (poważne straty dotyczą starego sprzętu wojskowego)
Ukraina (której to pomaga tak wielu):
- ubytek kilku milionów obywateli
- śmierć 100k+ żołnierzy
- śmierć niezliczonej
Rosja (której praktycznie nikt nie pomaga):
- niewielki spadek PKB
- trudność w dostępie do niektórych towarów "nie pierwszej potrzeby".
- strata ~100k obywateli: część żołnierzy, ale głównie więźniów, pijaków, bezdomnych, bezrobotnych (takich brano jako pierwszych podczas mobilizacji)
- niewielka strata sprzętu i pojazdów wojskowych (poważne straty dotyczą starego sprzętu wojskowego)
Ukraina (której to pomaga tak wielu):
- ubytek kilku milionów obywateli
- śmierć 100k+ żołnierzy
- śmierć niezliczonej
przecież ta gra jest tak przewidywalna, że jeśli ktoś dalej myśli, że jego ranga w fut champions jest zalezna od skilla i kart, to musi się do okulisty wybrać
#fut
Od kilku lat mam taki sam bilans w tej #!$%@? grze. Niezależnie czy to DR czy FC. Mam 600 winow i 600 porażek. Kilkadziesiąt remisów. W FC co weekend mam 16 zwycięstw. Jak bym nie zagrał to i tak
w tej grze złoty varane w 72 minucie dogania w pojedynkach na długim dystansie diatte który wszedł 2 min wczesniej z ławki, messi potm z krótkimi podaniami ocenionymi na 95 i 99 vision, chłop nie umie nagle podawać na metr, ludzie do dzis zaprzeczają temu, co na własne oczy widzą xD
@madridistas86 z jednej strony się zgodzę, ale z drugiej strony, fifa to nie jest talia kart, że As zawsze pokonuje Króla czy Dame. Nadal najważniejszy jest refleks gracza i znajomość trendów obecnej Fify, co robić warto, czego nie warto, jakich graczy używać itd.
@madridistas86
A jak wytłumaczyć fakt że są ludzie którzy wbijają co tydzień 30-0?Gra jest zawsze po ich stronie?Wiadomo że różne dziwne rzeczy dzieją się w Fifie ale zawsze działa to w dwie strony, czasem na twoją korzyść czasem na korzyść rywala