#netflix #programowanie Odpaliłem se z nudów ten cały "Sexify".. Najlepsza z programowania laska, zajęcia z programowania obiektowego prowadzi laska.. Boję się oglądać kolejne odcinki bo przekaz chyba jasny.. a faceci? "Tester, to max co z ciebie wyrosnie" ( ͡º͜ʖ͡º)
@IlllI: @LazyInitializationException #!$%@?, no to samo w Sillicon Valley xD glowny leb to facet, milioner z 400 bankami na koncie też, główny zły kuhwa też facet, no ja #!$%@? parodia, a nie sory, jest jedna fajna dupeczka to oczywiście hr tam gdzie jej miejsce, kutko i na temat - to jest realistyczny serial, gdzie kobiety sa tam gdzie powinny xD
@Dominias: dziwnym trafem na pewnej znanej uczelni warszawskiej prowadzi(ła) zajęcia z programowania strukturalnego i obiektowego kobieta z PAN.
Nie doszukuj się wszędzie tego lewactwa netfliksa. Serial jest śmieszny, są laski, całkiem świeży format. Poza Erazmusami nie ma śniadych, a czarnych chyba wcale. Bzykają białych facetów.
To prędzej byś się doszukiwał nielogiki technicznej - najlepsza programistka robi w serwisie PC a nie grube fuszki w apkach na IOS? Albo "egzamin z sieci
Odpaliłem se z nudów ten cały "Sexify".. Najlepsza z programowania laska, zajęcia z programowania obiektowego prowadzi laska.. Boję się oglądać kolejne odcinki bo przekaz chyba jasny.. a faceci? "Tester, to max co z ciebie wyrosnie" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie doszukuj się wszędzie tego lewactwa netfliksa.
Serial jest śmieszny, są laski, całkiem świeży format. Poza Erazmusami nie ma śniadych, a czarnych chyba wcale.
Bzykają białych facetów.
To prędzej byś się doszukiwał nielogiki technicznej - najlepsza programistka robi w serwisie PC a nie grube fuszki w apkach na IOS? Albo "egzamin z sieci