Wpis z mikrobloga

Straszliwie nie lubię opisu barów w tej grze. Nie, nie mogę się napić i zrelaksować. Mogę podejść do handlarza browarem i kupić niepotrzebne trunki z procentami (bo mam ich z lootowania całkiem sporo), rozmówić się na jeden bonusowy temat i zobaczyć jak inne NPC się relaksują. Po czym mam możliwość wyjść.
Czekam na opcje siadania, zamawiania drinków i animacje picia.
Jak tego nie będzie to Badoski jadę do ciebie i ci personalnie urywam jaja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cyberpunk2077
Pabbcio - Straszliwie nie lubię opisu barów w tej grze. Nie, nie mogę się napić i zre...

źródło: comment_1620353115i0dmN7t60uoCh0fhTs2OJ6.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
Czekam na opcje siadania

@Pabbcio: z jednej strony to dziwne, że gracz tego nie może zrobić, bo same animacje i czynności są obecne w grze. W mojej opinii problem w siadaniu jest związany z tym, że gra prawdopodobnie nie potrafi wykryć czy dana ławka/krzesło barowe jest okupowane już przez kogoś czy nie i gracz albo mógłby siadać na zajętych już miejscach, albo po zajęciu miejsca prze gracza NPC by tego nie
  • Odpowiedz
W każdym bądź razie jak tak miałem w GTA5 i klubach ze striptizem - raz poszedłem, obejrzałem pokaz i tyle

@pablo397: Ale przyznasz że za małolata jak się grało to bzykanie panienki w aucie w GTA3 robiło się dosyć często :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Pabbcio: gra dla mnie jak na razie jest bardzo ok, tylko kłuje mnie w oczy marionetkowość miasta. Jest tych budek z żarciem od groma, jest opcja porozmawiaj i ... Gówno. Jakiś randomowy tekst, zero interakcji. Za to elementy gdzie gracz może z kimś pogadać, no to poziom dialogów pierwsza liga.
  • Odpowiedz
@Pabbcio: z jednej strony to dziwne, że gracz tego nie może zrobić, bo same animacje i czynności są obecne w grze. W mojej opinii problem w siadaniu jest związany z tym, że gra prawdopodobnie nie potrafi wykryć czy dana ławka/krzesło barowe jest okupowane już przez kogoś czy nie i gracz albo mógłby siadać na zajętych już miejscach, albo po zajęciu miejsca prze gracza NPC by tego nie zauważali i siadali na
  • Odpowiedz