Wpis z mikrobloga

Ile mniej więcej zapłacę za wyrwanie korzenia dolnej szóstki bo się rozleciała i taki średni koszt zrobienia zęba wyzartego do pół przez próchnice xD tak jest mi wstyd
Pol zębów mam do zrobienia ale te sa priorytetem póki co
Może ktoś z #kielce poleci jakiegoś dentystę?
#dentysta #stomatologia #zdrowie
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DupaJasiaKaruzela Pani Janik, zajebista jest, przełamała mój strach przed dentystami, ale nie wiem gdzie teraz przyjmuje, musisz sprawdzić w necie.
A wstydzić się nie ma co, codziennie lekarze widują takie przypadki :)
  • Odpowiedz
@DupaJasiaKaruzela może chcesz zarobić? ( ͡º ͜ʖ͡º)
A tak serio to ja za kanałowe zapłaciłem koło 5 stow, cena zależna jest od ilości korzeni, ja miałem dwa do roboty. Ale to było rok temu. No i jeśli przyjmuje w innym miejscu to ceny też mogą się różnić, najlepiej zadzwonić i zapytać
  • Odpowiedz
@DupaJasiaKaruzela: Renata i Wiesław Mazurek na Okrzei. Ona wyleczy, on wyrwie w razie potrzeby. Albo NFZ albo prywatnie. Większość życia do nich chodzę, polecam. Cen tak hardcorowych zabiegów nie znam, ale liczą się w normie jak wszyscy
  • Odpowiedz
@DupaJasiaKaruzela: Prywatnie zawsze w ciągu 2-3 dni termin umawiałem, czasem przy dramacie tego samego dnia przyjmują. Stawiam gwiazdkę, że od roku nie byłem, ale wątpię by coś się zmieniło. Jeśli się zdecydujesz to daj znać jak szybko teraz termin wyznaczają bo też się zbieram na wizytę
  • Odpowiedz