Wpis z mikrobloga

UWAGA wygłaszam moją opinie nt. "wycieku danych" Natsu
Ogólnie uważam że to nic złego, każda laska robi ze swoim ciałem co chce
W-----a mnie natomiast totalna hipokryzja chociażby pani Mai Staśko, kobieta która ma facetów za śmieci i uważa że traktujemy kobiety jako OBIEKTY SEKSUALNE...jednocześnie stoi #muremzanatsu i ją wspiera pisząc że kamerki e-------e to nic złego
Kobiety na kamerkach erotycznych SAME ROBIĄ Z SIEBIE OBIEKTY SEKSUALNE...ale pani Staśko woli wciskać kit że to faceci postzregają tak kobiety
Niech nie siedzą nago przed kamerkami, niech nie uprawiają seksu przred kamerkami, to nie będą traktowane jak OBIEKT SEKSUALNY
gdzie u tej pani Staśko jakakolwiek logika?
#natsu
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KochamKoniki: można by na to spojrzeć też z takiej perspektywy, że gdyby kobiety nie produkowały takich treści to mężczyźni by ich nie szukali bo by ich nie było? Kura czy jajko?

Jeżeli ktoś monetyzuje nie tylko swoją prywatność ale i intymność w internecie to musi sie chyba liczyć z tym, że wpłynie ona na pozostałe ścieżki kariery, niezależnie od płci?

Gdyby Jarosław Kaczyński zaczął się teraz masturbować dildosem na chaturbate
  • Odpowiedz
@girabaldi:

można by na to spojrzeć też z takiej perspektywy, że gdyby kobiety nie produkowały takich treści to mężczyźni by ich nie szukali bo by ich nie było? Kura czy jajko?

moim zdaniem jest jasne co było pierwsze. Najpierw pojawia się popyt, a potem podaż.

Gdyby Jarosław Kaczyński zaczął się teraz masturbować dildosem na chaturbate to chyba też wpłynęłoby istotnie to na jego karierę polityczną, czy uważasz inaczej?

"dyskusja" nie
  • Odpowiedz
@KochamKoniki: ale ktoś ją zmuszał do prostytucji w internecie? Ja to widzę w ten sposób, że jeżeli ktoś masturbuje się nagrywając to i zarabiajac na tym pieniadze to jak inaczej to intepretować niż jako robienie z siebie obiektu seksualnego? To nie tak, że jak podejmujemy decyzje to stawiamy się na jakiejś pozycji przez podjęcie tej decyzji?

Znaczy sie, popyt jest na s--s, nie na s--s kamerki, to tylko namiastka osiągalna
  • Odpowiedz