Wpis z mikrobloga

Mój sąsiad z dołu to #!$%@? #!$%@? #!$%@? bez sumienia, od roku praktycznie codziennie #!$%@? w jakieś gierki do 3-4 w nocy i wydziera przy tym morde tak ze rozumiem kazde slowo, nie pomagaja zadne zatyczki do uszu, jedyna opcja to zasnac zaraz po 20 zanim ta #!$%@? #!$%@? odpali swojego lig of ledżents czy w co teraz graja dzieciaki w liceum/na studiach. #!$%@? typie jak ja cie nienawidzę i chcialbym napluc ci w morde. Nawet byłem raz u tej #!$%@? cioty z prosba to #!$%@? od razu wiedzial o co chodzi. Jak mozesz być takim smieciem #!$%@? #!$%@? #!$%@? mam nadzieje ze to czytasz, #!$%@? ci w dupe i zebys mial w zyciu tylko gorzej.

Zastanawiam sie jak mu moge uprzykrzyc zycie, #!$%@? #!$%@? wstaje o jakiejs 10 czy tam 11, chyba jestem zmuszony ustawic 15 budzikow i telefon zostawic na podlodze zeby tak sobie #!$%@?. Jak ktos przerabiał podobny problem to jestem otwarty na sugestie jak sobie poradzic z takim smieciem. #!$%@? gdyby to jeszcze byla glosna muzyka to bym na psy dzwonił.

Sorry za rant ale musze teraz siedziec do jakiejs 4 az zamknie morde :/. Jak jestes takim sasiadem to tobie tez #!$%@? w dupe.
  • 10
  • Odpowiedz
@M_C_ tak jak napisalem, byłem, prosiłem, wie doskonale o co chodzi i powiedział, że spoko spoko będzie ciszej, to było miesiąc temu. Mieszka nie wiadomo z kim, raz jest brat, raz matka, raz jakiś facet, głupia sytuacja bo to najgorszy typ hałasu, na tyle głośno że wszystko słysze w swoim pokoju a na tyle cicho że każdy w boku pomyśli ze jestem #!$%@? bo u nich nie słychać. Nie wiem co
  • Odpowiedz
@Mojs najwidoczniej w Twoim bloku sufit/podłoga nie jest z tektury jak u mnie, albo po prostu nie jestes tak glosno zeby im to uniemozliwialo zaśnięcie.

Ja nie jestem jakimś #!$%@? żeby czepiać się drobnostek typu impreza co piątek, czy sobotę, ale darcie sie przez mikro praktycznie codziennie do 3-4 w nocy ze swiadomoscia warunkow w jakich mieszkamy i ze swiadomoscia tego ze nie kazdy wstaje o 11 to jest #!$%@? do
  • Odpowiedz
@rumulusparaliticusXVI: pogadaj. Jak nie zrozumie - ustal czego nie lubi (mam sasiada co o 22 lubi wiercic - ale metalu nie lubi, w przeciwienstwie do mnie), i z rana jak spi pusc to czego nie lubi.
Albo zlap jak ja gowniarza co lubil o 2 w nocy gazowac skuterkiem pod blokiem. Powiedzialem przez okno (parter) ze jeszcze raz to mu kask w dupe wsadze. Przyjechal, zlapalem, powiedzialem, ze to ostatnie
  • Odpowiedz
@Mojs typ to #!$%@? straszna, mieszkam tu od 2 lat i widziałem go dosłownie raz poza domem, jak do niego poszedłem i otworzył mi drzwi to wygladal dokladnie tak jak to sobie wyobrazalem, chudy, blady, okularki, oczy podkrążone (myślałem ze ja mam z tym problem ale jednak da sie gorzej) - trup, z dialogow ktore słyszę wynika ze jest najwiekszym kozakiem w necie i na kazdego klnie i #!$%@? ze zlosci
  • Odpowiedz
@rumulusparaliticusXVI maly glosnik, z dobrym bassem. Kladziesz na podloge bassem do podlogi, na to kladziesz duuuzy garnek. A na garnek poduszke, posciel, cos co wyglusza, u Ciebie mini radyjko, a u typka na dole #!$%@? jak burza.

Pewnie.typ ma.sluchawki i drze #!$%@?, wiec wlaczaj jak.chodzi spac
  • Odpowiedz