Aktywne Wpisy
Megasuper +25
Ja mam takie przemyślenie że serio umieranie za jakiś kraj czy to Ukraina Polska czy USA to czysty debilizm. W końcu życie mamy jedno i miejsce w którym żyjemy lub się urodziliśmy to nie ma znaczenia dla naszego szczęścia. Są ludzie szczęśliwi i w Polsce i Rosji. Więc #!$%@? bym miał w wojnę. Gdyby każdy byslal w taki sposób to nie byliby komu walczyć. Ale oczywiście ludzie mają wyprane mózgi #wojna #
MrBeast 0
Całkiem poważne pytanie.
Fame 20 - powiedzmy że Narodowy.
Kto najbardziej zasłużył na Main Event?
Ferrari odpada bo miał main w 17, 18 i 19. Jak mu nie dawali maina tak teraz non stop.
#famemma
Fame 20 - powiedzmy że Narodowy.
Kto najbardziej zasłużył na Main Event?
Ferrari odpada bo miał main w 17, 18 i 19. Jak mu nie dawali maina tak teraz non stop.
#famemma
Nie szczepie sie na Covida. Dlaczego? Bo mam taki kaprys. Boje się igly, albo uwazam, ze cos tam, cos tam. Moze sie myle, moze nie. Ch.j to kogo obchodzi co ja sobie myślę. Moja sprawa
Czy inni powinni sie szczepic? Ch..j mnie to boli. Róbcie co chcecie. Lata mi to koło dupy. Kazdy niech robi co mu w duszy gra.
Czy ktoś ma do mnie jakis problem? Cos sie nie podoba, ze robie wedle wlasnego zdania? Jezeli tak, to pluje na Ciebie za brak poszanowania wolnosci.
Czy wolnosc cos dzisiaj znaczy dla ludzi? Wystarczy jedna prosta zasada. Twoje prawo do machania rekami konczy sie przed moim nosem. Barany i tak nie zrozumieja. Wiekszosc ludzi to scierwo. Takie zycie
Czy inni powinni sie szczepic? Ch..j mnie to boli. Róbcie co chcecie. Lata mi to koło dupy. Kazdy niech robi co mu w duszy gra.
Czy ktoś ma do mnie jakis problem? Cos sie nie