Wpis z mikrobloga

@PanTokarz: no to nie wiem czy zawalić teraz w tydzień czy dwa (pobożne życzenie) te 60/80TB pod korek czy zrobić ze 20TB i czekać. Jakbym kopał na jednym kompie to by mi czas na wyfarmienie jednej czijki rósł zamiast spadać, super biznes, coś czuje, że spóźniony o miesiąc, polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Witttkacy: @PanTokarz: jak sie pool z plottuje to mozna tempa kasowac i wrzucac pod kolejny plot?
ogolnie na amazonie juz prawie dyskow nie ma u nas tez chyba zaraz poznikaja.
Z tym, ze obstawiam ze trudnosc wzrosnie gdzies 4krotnie a cena pewnie spadnie mocno za 2-4 tyg jak wiekszosc sprzeda swoja pierwsza chia
  • Odpowiedz
@obieq: Ja myśle ze cena będzie rosła proporcjonalnie do trudności. Ale teraz jest jeszcze wysoka. Ciekawi mnie co z tym hpool bo ma większość wydobytego CHIA z tego co czytałem.

Samo się czyści, zostaje tylko plot
  • Odpowiedz
@PanTokarz: ok bo mam kilk TB ale mam tylko 3x 500gb na temp'a i strasznie wolno to idzie :/ a mam miec kilkanascie TB to tym tempem to sie 2tyg bedzie farma stawiać. Masz racje odnosnie trudnosci w sumie ze moze isc w gore
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@szkari bo te M2 mają trzy końcówki krótka długa i krótka a nvme widzę ma jedną krótka i długo a niezn się na tyle czy to ten sam slot
  • Odpowiedz
narazie ma to sens :) dla moich 32 TB to 3500 USD miesięcznie a myślę pójdzie wyżej plus dojdą pole

@Amelcio: Dyski nie są problemem tylko powiedz mi jak generować 1 plot w godzine i to jest problemem
  • Odpowiedz