Wpis z mikrobloga

Powiem wam coś "przegrywy" z perspektywy dorosłego już człowieka, czasem czytam ten tag i zaskakuje mnie to użalanie się tutaj na kobiety że was nie chcą, nie jesteście "Chadami", że boicie się wyjść do ludzi i siedzicie w piwnicy i ja wam jedno powiem: Bądźcie sobą, lubicie grac w gry to róbcie to, lubicie oglądać jakieś dobre filmy to oglądajcie, masz jakieś zainteresowanie to korzystaj z tej okazji że masz czas i możesz je rozwijać zamiast pisać kolejny post o tym że jesteś "przegrywem" itd...

Wy nie siedźcie i nie narzekajcie że nie macie dziewczyny bo mieć dziewczynę tylko po to aby mieć dziewczynę jest bez sensu, wykorzystajcie ten czas na swoją rozrywkę na coś co wam daje radość i uwierzcie mi że prędzej czy później jakaś dziewczyną się wami zainteresuje z takiego powodu że jak laska widzi że "ten" facet nie jest nią zainteresowany tylko swoimi zainteresowania ją będą interesować Twoje zainteresowania (kobieta jest zawsze najbardziej zainteresowania facetem który na nią np. nie zwraca uwagi a to wynika z faktu że kobiety lubią być adorowane, podrywane itd! Uwierzcie mi że "chad" rzeczywiście może ruchać laski ale zazwyczaj na tym to się kończy! Uwierzcie mi że np. seks z dziewczyną która was kocha jest 5x razy lepszy!

Może to dziwnie zabrzmi ale "chad" od kobiety dostanie tylko seks za to jak dziewczyna was pokocha to Wy dostaniecie coś więcej MIŁOŚĆ a wtedy seks jest tylko dodatkiem do tego!

Życzę wam powodzenia i więcej wiary w siebie!

#przegryw #wygryw #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #chad #zainteresowania
  • 10
@wakxam: idź pan w #!$%@?. W życiu to nie jest tak że sobie żyjesz i spotykasz dziewczynę w której się #!$%@? ze wzajemnością. W większości przypadków związki są pozbawione romantyzmu i idą na kompromis. Jak ma się pecha to nie musi być niczyja wina że ktoś jest samotny, szczególnie w dzisiejszych czasach. Dostałeś coś od losu, a zachowujesz się jakbyś na coś zapracował