Wpis z mikrobloga

Witam, otóż mam mały problem, zakupiłem season passa do pewnej gry, myslalem ze odblokuje on pełna zawartość gry a tu okazuje się że że trzeba kupić więcej pakietów. No i czy da się jakoś zwrócić ten dodatek? Nie będę płacił za drugi dodatek 250 zł (oba dodatki to cena wersji deluxe która ma wszystko) Jestem posiadaczem #xbox a dokładnie #xboxseriesx dopiero od kilku miesięcy i fajnie by było jakby ktoś pomógł zrobić ten zwrot ( ͡º ͜ʖ͡º) #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #microsoft
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jemzgnitejablka: ostatnio Microsoft poluzował politykę zwrotów, kiedyś żeby coś zwrócić musiałbyś nigdy tego nie uruchamiać a teraz jest bardziej jak na Steam. Musisz na PC albo smartfonie wejść na stronę xboxa, swoje konto i historie zakupów. Tam można zarządać zwrotu jeśli dobrze pamiętam
  • Odpowiedz
  • 0
@Zales360 No i ja uruchomiłem gre na dosłownie minute, zobaczyłem że nie ma zawartości tej której chcialem, i od razu wyłączyłem. Wszedłem na historie zamówień na Microsoft store, powinna być tam opcją zwrotu, a nie widzę nic
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jemzgnitejablka: no i warto się rozeznać zanim coś kupisz na przyszłość. Poza tym niektóre gry nie instalują dlc automatycznie, trzeba zaznaczyć grę w bibliotece, kliknąć start i wybrać "elementy/instalacja" czy jakoś tak I tam się zaznacza które dodatki chcesz zainstalować, następnie potwierdzasz
  • Odpowiedz