Aktywne Wpisy
LewCyzud +70
LINK DO RESTREAMA-PRZECZYTAJ ZASADY
Restreamowy Amber Gold:
-plusujesz ten wpis
-dodajesz komentarz
-wysyłam pierwszym osobom link na PW
-oni wysyłają otrzymane linki komentującym niżej
-Ty po otrzymaniu linku robisz to samo
-każdy biorący udział wygrywa
#famemma
Restreamowy Amber Gold:
-plusujesz ten wpis
-dodajesz komentarz
-wysyłam pierwszym osobom link na PW
-oni wysyłają otrzymane linki komentującym niżej
-Ty po otrzymaniu linku robisz to samo
-każdy biorący udział wygrywa
#famemma
kazieczkowy +175
też tak macie, że gdzieś w okolicach 30, 30+ nabieracie coraz większego obrzydzenia do wszystkiego co mainstreamowe, popularne? czy to ja jestem jakimś bumerohipsterem? podam przykłady:
- interesuję się mocno polskim MMA od lat, a musiałem pousuwać wszystkie kanały o mma na YT za wyjątkiem inthecage bo zostały zalane gównem frikowym, które działa na mnie jak płachta na byka
- śledziłem na początku kanał warszawski koks, dosłownie na samym początku, pierwsze ich
- interesuję się mocno polskim MMA od lat, a musiałem pousuwać wszystkie kanały o mma na YT za wyjątkiem inthecage bo zostały zalane gównem frikowym, które działa na mnie jak płachta na byka
- śledziłem na początku kanał warszawski koks, dosłownie na samym początku, pierwsze ich
Unboxall jest fatalnym podcasterem, jego pytania mają znamiona kontrowersji, ale szybko się wycofuje i nie drąży. A można było gonciarza docisnąć i to nie w sprawie kasiuwruć.gif tylko pretensjonalnej twórczości, desperackiego łapania się koniunktur, ignorancji.
#realcast
Ogólnie brakuje mu obycia we wszystkim i praktycznych życiowych skill, np. zbarzedzi korzysta jak #!$%@?. Doświadczenie w tym i ładna scenerię trzeba mu oddać, to na plus. Ale poza tym małym plusem to właśnie dlatego jest jak jest. Takich wad nie naprawi się w 5 minut. Najszybciej
Swoją drogą nie jestem przekonany czy te realcasty jeszcze długo będą trwać. Oberwało mu się już od paru