Aktywne Wpisy
4x80 +434
Masz mi zapłacić za jedzenie bo się umyłam. :)
Dzaa88 +82
#mirabelki i #mirki
Trochę mi odbiło i startuje na radnego w #wroclaw
1. Nie jestem politykiem
2. Jestem bezpartyjny
3. Najbliżej samorządu to byłem w liceum. Wybrali mnie wtedy na przewodniczącego szkoły. Kiedyś wpisałem to sobie do CV, ale już tego nie robię. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Postanowiłem kandydować przez #strefyczystegotransportu, zwane też "Strefami Wykluczenia". To ja współorganizowałem protesty pod Strefą Partycypacji Odlot, podczas pseudo konsultacji. Plakat
Trochę mi odbiło i startuje na radnego w #wroclaw
1. Nie jestem politykiem
2. Jestem bezpartyjny
3. Najbliżej samorządu to byłem w liceum. Wybrali mnie wtedy na przewodniczącego szkoły. Kiedyś wpisałem to sobie do CV, ale już tego nie robię. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Postanowiłem kandydować przez #strefyczystegotransportu, zwane też "Strefami Wykluczenia". To ja współorganizowałem protesty pod Strefą Partycypacji Odlot, podczas pseudo konsultacji. Plakat
nie zapytal sie skad pan pochodzi, nawet nie ze skad jestes, tylko : 'skad jestes gosciu' . koles lat 50-60 , no #!$%@? jak to uslyszalem to zaniemowilem, i chcialem u powiedziac 'zkątowni gosciu' ... a #!$%@? z ta kultura...
Komentarz usunięty przez autora
Nie. Dziwię się, że Holendrzy nie mają z tym problemu. :O Nie żeby Europejczycy między sobą się tak nie odzywali, więc może czepianie się Polaków nie jest tu aż tak
@giorgioborgio: Bo nikt się Ciebie nie czepia jak pracujesz na koksie lub fecie, w dodatku zdjęcie z Tyskim i gibonem po robocie w magazynie dla nich cenniejsze niż złoto. Do tego policja jest kulturalna i się nie przypierdziela, więc takie polaczki to wykorzystują do robienia brudnych interesów. Najśmieszniejsze
@Zordon: No właśnie dlatego jestem w szoku. Nie dziwię się Anglikom, że zdecydowali o Brexicie.
Charajterystyczna lekko podwyższona tonacja głosu daje się we znaki.
Jestem w szoku, ale też mnie to jakoś nie zaskakuje aż tak.
Co do kanałów to wystarczy po prostu wpisać Polak w Holandii i się znajdzie. Chociaż może to też moje przewrażliwienie na niektóre zachowania i na Tobie te kanały nie będą robić wrażenia.