Wpis z mikrobloga

A Sid cały czas przy długim śniadaniu n--------a na Krzysia, no worek żalu ,zły facet ,nie podbija do niej jak robią to faceci w klubie ,nie zatańczył choć z dziewczynami tak, i tak cały czas go gnoi .Jakby jej za to płacili , za rąbanie d--y innym ,to milion jak nic w kieszeni by miała
#hotelparadise
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amikamamy: I jeszcze: "A pamiętacie jak Krzysiu był n------y, no ale pamiętacie?" itp. Albo "Ja nie mam powodu żeby oszukiwać, przecież to wszystko wyjdzie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SoniaXXX: no dokładnie ,no mistrzyni obłudy i fałszu ,może to mitomanka bo nie dość że wali oskarżeniami jak z karabinu to mam wrażenie że ona w to wierzy co mówi że tak jest ,tak było.
  • Odpowiedz
Swojego czasu obie się sobie żaliły że Krzychu nawalony cały czas i bedzie Sida dotykać w nocy tak jak Patolkę. No do ch*ja Pana. Miałyby jaja to by powiedziały sorry Krzychu ale nie podobasz mi się. Chciały utrzymać się w programie a wolały oszukiwać.
Krzychu na wakacjach co ma sobie odmawiać alko. Z tego co widać spokojny to ch*j im do tego.
  • Odpowiedz
@Amikamamy: biedny ten Krzysiu to jest taki spoko gość a lokuje uczucia najgorzej jak się da: najpierw Ola a potem Sid. A widać ze to jest taki fajny dobrze wychowany chłopak co wszystko by dla kobiety zrobił to trafił na takie zakłamane france.
  • Odpowiedz