Ja już sam nwm. Czy wygrana Parka jest pewna praktycznie w 100%? Warto obstawiać? Bo jednak pojawia się w #!$%@? głosów że Kasjo mu #!$%@?, ale nwm czy to tylko te dzieciaki od Kasi tak piszą, czy rzeczywiscie szanse ma duże na wypunktowanie Parka. Sam Kasjo w swojej piosence zawarł tekst w stylu "Teraz już po walce, i co chorągiewki?". Aż ustawką śmierdzi... Przecież to jest niemożliwe żeby ktoś by aż ł tak odklejony i pewny wszystkiego. Bukmacherzy często się mylą więc sam już nwm... #famemma
@GetTheVibe oglądałem walki Normana i jego stójka nie jest wybitna. Ludzie którzy mają jeden argument i mowia ze Norman wygra bo jest sportowcem i walczył w ufc są śmieszni. Dla mniej kasjo to wygra na punkty albo pod koniec go znokautuje. Dodatkowo zbicie wagi pójdzie tylko na jego korzyść.
@GetTheVibe: na swoim drugim kuponie obstawiłem wygraną Kasjusza i nie uważam tego za coś niemożliwiego. Przy tym kursie moim zdaniem warto zaryzykować i dodać to do kuponu. Spodziewam się wypunktowania Normana przez Kasjusza
#famemma
@GetTheVibe: przy takim kursie aż żal nie byłoby zaryzykować