Wpis z mikrobloga

Jak nie lubię Gutowskiego i jest dla mnie marnym dziennikarzynom tak od dziś bardziej nie lubię ludzi którzy tagują jakieś elms jako #f1.

Niejaki @MaxVerstapen w swoim wpisie link napisał że Gutowski powiedział na Live, że niestety Alfa Romeo nie jest na trzecim miejscu bo brakuje im Kubicy...
Zapomniał podać timestampa do fragmentu wypowiedzi, ale na szczęście @GregLepkie89 odnalazł ten moment jest to 53:55 (powinno być od dobrej sekundy) Cugowski odpowiada na pytanie widza "Czy Mclaren ma potencjał na trzecie miejsce w generalce konstruktorów" i Czarek odpowiada "tak, Mclaren ma potencja, Ferrari ma potencja, Alfa niestety nie bo brakuje im jednego kierowcy." Do tego momentu nasz kłamczuszek @MaxVerstapen prawie ma rację gdyby nie fragment od 42:20 gdzie Czarek podaje układ sił i wymienia:
Red Bull
Mercedes
Mclaren
Ferrari
Alpha Tauri
Alpine
Aston Martin
Alfa Romeo
Williams
Haas

Kto tu kłamie pozostawiam do oceny wam.

Pozwolę sobie zawołać osoby które łyknęły tą marną zarzutkę
@chianski @Kamelot @infarinato @Marky_Mark @Kolikol @JacoobCK @Garw0n @TiDiEj @zwaldemar @guestuser @vasos @Morenk4 @takie-inne-uczucie @Lukasy

#f1 Taguję też wyjątkowo jako #kubica bo czarek to tylko Kubica...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KOXsu: Jakie kompleksy? XD To chyba oczywiste, że powinno się tagować elms i Kubica, skoro nie jedzie akurat w f1. Co innego coś serio ciekawego, a co innego zwykły wpis, że sobie jedzie
  • Odpowiedz
@Ghuthek: Ja, jak widzę już jakieś wysrywy o "Cugowskim", to od razu omijam z założeniem, że autor koloryzuje jego wypowiedzi. Czarek jest jaki jest, zapracował sobie na taką opinię jaką ma, bo nie oszukujmy się trochę niezdrowo się podnieca Robem, no i jest cholerykiem. Ale eksperci od rajdóf formuły pierwszej już tak się zafiksowali na jego punkcie, że z uporem maniaka próbują go dyskredytować wyrywając zdania z kontekstu. Dla mnie
  • Odpowiedz