Aktywne Wpisy

kornel-mir +71
#przegryw Dzisiaj u klientki zjadłem obiad. Zapytała czy moja żona też tak gotuje? Odparłem ,że wcale tego nie robi bo jej nie mam. Ona na to jak to możliwe ,że nie mam żony. Że taki przystojny i rozgarnięty ,zapytała czy jestem gejem? XD Pomyślałem ,że gdyby wiedziała co mam w głowie to by nie zadawała głupich pytańXD Ogólnie propsowala mnie potem co chwilęXD Taka Grażyna po 40. Ale to nawet

placebo_ +150
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
źródło: temp_file1587758179861509831
Pobierz

https://www.youtube.com/watch?v=Aq-Oa4pUzlA
Przyspieszenie elektrycznej Dacii.. czyli mamy auto bez zalet elektryka i ze wszystkimi wadami..
lata 80 czasy 125p, maluchów, zastaw, zaporożców, polonezów we meet again jeżeli chodzi o osiągi.
#motoryzacja
P = u * i, fizyki nie oszukasz.
Dla mnie takie auto może nie istnieć wcale.. bo do niczego się nie nadaje, jak tanie by nie było
Po ulicach nadal jeżdżą samochody z podobym przyspieszeniem, na przykład Meriva 1.3 cdti, jakoś dają radę
To ja mam samochód z żałosnym przyspieszeniem wynoszącym 11.5 i uważam że blokuje ruch i często puszczam bo mam kogoś na zderzaku mimo że chce jechać szybko. Ale przyspieszenie 11.5 nie nadaje się do jazdy po mieście, a tutaj mamy 20
Poza tym po to imho się kupuje elektryka aby mieć pełną moc z miejsca i szybko przyspieszać, gdzie żadna
@Mirekzkolega: pewnie masz rację ale ta cena wynika tylko i wyłącznie z ingerencji Państwa w rynek niestety :/
Komentarz usunięty przez autora
te auto to straszny smietnik i do tego bezsensowny*
Czy to jest auto tylko do miasta? a jak by bylo w trasie? na podstawie w/w filmu:
80-100 7s przyspieszenie
80-120 25s
TIRa nie wyprzedzisz, zasięg tez mały itp Zasieg to chyba najwieksza wada, bo o ile można sobie jechać spokojnie za ciezarowkami te 80-90 to jakby mial np. na ekspresowce jechac 110-120 i nagle zasieg z 220km spadnie do 150 to jest dramat nie
Nikt nie kupuje Dacii żeby była szybka, tylko tania. Spalinowymi też raczej nikt szybciej nie jeździ niż tym zdechlakiem z filmu.
A ten elektryk to trup, chyba, że wystarczy poprawić soft.
@r5678: 0 emisji, wjazd do centrów miast, jazda buspasami, do tego niska cena, przez słabsze osiągi większy zasięg. To będzie hit, większość ludzi w mieście nie potrzebuje sportowych osiągów, a transportu.