Aktywne Wpisy
mefju1 +933
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla

placebo_ +256
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
źródło: temp_file1587758179861509831
Pobierz

https://www.youtube.com/watch?v=Aq-Oa4pUzlA
Przyspieszenie elektrycznej Dacii.. czyli mamy auto bez zalet elektryka i ze wszystkimi wadami..
lata 80 czasy 125p, maluchów, zastaw, zaporożców, polonezów we meet again jeżeli chodzi o osiągi.
#motoryzacja
moje auto szybciej od 0 do 200 się rozpędza niż to do 100. W sumie lepiej, 100 mam zanim ta Dacia do 50 się rozpędzi xD
Rozumiem, że najtańszy elektryk do miasta, ale wyjedź na trasę i spróbuj tira wyprzedzić ( ͡º ͜ʖ͡º)
@dzbanerski: ale czy teraz na ulicy mamy polonezy i auto rozpędzające się w 20 sekund ? chodzi o to aby się dopasować do ruchu, a ta dacia od tego odbiega.
I kto mówi o przyspieszaniu do 100 w mieście mając 6-7 do 100, 60 (gdzie rzeczywiście jest to 50) robisz w