Aktywne Wpisy
Chlebek_Pyszny +139
Yebani deweloperzy, cała kamienica, w której mieszkam oklejona informacją, że w maju wszyscy mają wypad robić (zajebiście będzie teraz szukać czegoś i przeprowadzać się z tym wszystkim) xD Pan deweloper wkupił ostatnie piętro kamienicy, doprowadził do tego, że dach się rozwala i nasłał nadzór budowalny i teraz budynek grozi zawaleniu xDDD Nie ma większych świń niż oni naprawdę. Teraz deweloper odkupi na luzie resztę kamienicy od właścicieli i #!$%@? piękny blok z
Pan_Slon +17
Dziwnie mireczki ostatnio się dzieje, przez prawie cały czas czuje jakieś zapachy (nieprzyjemne) - tydzień temu to się zaczęło, zacząłem czuć swąd moczu, czasem jak facet chodzisz tydzień w tych samych spodniach to możesz to poczuć z krocza xD no ale maniakalnie sprawdzałem każdą cześć odzieży i zmieniałem codziennie świeżo wyprane, dalej to samo, teraz znowu zacząłem czuć taki dziwny zapach kobiety od mojej różowej (nie wiem jak to opisać bo ten zapach czułem jak mieszkałem z rodzicami i czasem stara po nocy w kuchni odrazu coś robiła to taki, hmm no nie wiem jak to opisać, nieprzyjemnie...) nie żadnym śledziem czy rybą ale takie dziwnie..., czy jestem chory psychicznie czy to może sugerować coś z nerkami ?
#medycyna #lekarz #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60761900f5537c000a488c55
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri