Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +304
Chłop sie postarał, zrobił jedzenie swojej pani a ta do niego z mordą. Po #!$%@? wy jesteście w związkach z takimi wiecznie niezadowolonymi zrzędami? Ten typ streamuje na twitch i ta kobieta regularnie go poniża i regularnie wszystko jej nie pasuje i wiecznie ma skwaszoną morde i zrzędzi. Czy naprawde potrzeba wsadzenia raz w tygodniu po ciemaku swojej parówki w gumie w leżącą marudzącą kłodę z wieczną mordą srającego kota jest taka
Kermii +175
Po trzech tygodniach pracy z hindusami jestem kompletnie rozje_bany, serio. Człowiek siedzi w branży już tyle lat ale nigdy jakiejś większej styczności z nimi nie miałem aż do teraz. Nieogar wykraczjący poza skale, kompletnie nic nie robienie albo robienie zadania na 30 min w ciągu dwóch dni i w dodatku źle i po łebkach ale najgorsze jest nagminne kłamanie co doprowadza mnie już do szału.
Dołączyłem do projektu ale dopiero na miejscu
Dołączyłem do projektu ale dopiero na miejscu
#thermomix
#prawo
Cześć, kupiłem lidlomixa w lidl-online. Przetestowałem go przez ugotowanie jednego obiadu i zrobienie lodów. Nie jestem zadowolony z tego sprzętu. Ze względu na jego znikomą użyteczność na co dzień, ale też ze względu na wygląd (jest bardzo duży, zdecydowanie większy od thermomixa). Mogę odstąpić o umowy w tej sytuacji?
@takrodzisiegniew: masz prawo przetestować sprzęt tak samo jak gdybyś to zrobił na miejscu w sklepie. Ponieważ Twój test wykracza poza to, sprzedawca może obniżyć Ci kwotę zwrotu środków w związku z obniżeniem wartości sprzętu poprzez użytkowanie go. Być może Lidl dla swoich klientów praktykuje w takiej sytuacji pełen zwrot - musisz ich pytać.
A czy warto ? Osobiście uważam że absolutnie tak i na żadnego biedro/lidlomixa na pewno nie spojrzeć już.
Ale wiadomo, że jak ktoś wyda 5500zł to będzie sam siebie przekonywał że było warto
Rozumiem że idąc Twoim tokiem rozumowania urządzenie jest praktycznie nowe i powinieneś dostać zwrot. Rozumiem ze jakbym sobie w tym gotował raz lód i jeden obiad i kupiłbyś go później jako nowy to byś nie robił afery,tak ?
Dla mnie nawet z pozycji konsumenta przepisy idą w złym ( amerykańskim ) kierunku. Zidiocenie użytkowników przechodzi ludzkie pojecie.
Komentarz usunięty przez autora