Widzicie tu #!$%@? jakąś trawę? Ja też nie, ale to nie znaczy, że nie można kosić codziennie na 3 kosiarki od 7:30 do 12. Pisałem do administracji, ale to chyba firma szwagra, bo zero reakcji.
@MarianoaItaliano: nie, Jędrula pożyczył od niego wiertarkę a oddał i nie działała i mówił, że "nie wie o co chodzi", a Jacek wziął od niego kosiarkę i kosił cały dzień, wreszcie wjechał w badyle i #!$%@?ł mu tę kosiarkę i nagle Jędrula wpada z nową wiertarką i mówi, że pożyczył szwagrowi i szwagier zepsuł ale trzeba było odkupić i Jaca musiał na #!$%@?ć odkupić kosiarkę, a miał sobie coś innego kupić
@Bartosz_z_Zarytego: Wiosna to najgorsza pora w tej branży. Już nie ma śniegu, a jeszcze nie pojawiła się trawa. Ale roztopione psie gówna ktoś musi rozrzucić.
@Bartosz_z_Zarytego: Tak, za nią widać jakieś jeszcze nieskoszone kępki. Pewnie było tego więcej, lecz zdążyła skosić zanim zrobiłeś zdjęcie. Nie ze mną takie numery, plusoatencjuszu. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Bartosz_z_Zarytego: zadzwon na policje za zaklocanie spokoju. Najlepiej sobie wczesniej na spokojnie nagrac o tej 7 pozniej jak drugi raz przyjdzie a za 3 razem telefon na policje. Przyjedzie patrol to pokaz nagrania i gosc zwinie mandat.
Pisałem do administracji, ale to chyba firma szwagra, bo zero reakcji.
##!$%@? #polska #ogrodnictwo