Wpis z mikrobloga

@klinik96: gry możesz usunąć, save'y zostaną :) ważne żebyś miał ciągłość w ps+, żebyś miał aktywną licencję na gry. poza tym w ps+ masz sejwy w chmurze chyba (nie wiem jak to działa bo jadę cały czas na 30 dniowych kuponach ps+ ) :)
@paniczklos: no ja mam ps+ teraz na 90 dni i noszę się z zamiarem kupna abonamentu na rok, cobym i na ps4 skorzystał.

ale problem jest w tym, że np teraz nie mogę ściągnąć już gier które były w poprzednim miesiącu, a jak pisałem, chciałbym np trylogie Jaka sobie zrzucić na dysk zewnętrzny, żeby potem, jak najdzie mnie ochota na granie przerzucić na ps3 i grać.
@klinik96: Co się stanie, jeśli przypadkowo usunę materiały związane z PlayStation Plus z mojego systemu lub zechcę je pobrać ponownie?

W większości przypadków, jeśli materiały są nadal dostępne do pobrania z PlayStation Store, można je pobrać ponownie. Materiały w ramach Testowania pełnej wersji mogą jednak zostać pobrane tylko raz.

Czy będę mieć dostęp do gier PlayStation Plus, jeśli odnowię moje członkostwo po terminie jego wygaśnięcia?

Tak. Po odnowieniu członkostwa będziesz mieć