Aktywne Wpisy

Najśmieszniejsi są jego fani broniący go pod tym wpisem, którzy wychwalają jego "wiedzę i umiejętności". Umówmy się, wiedzy to on żadnej w tym nie miał. Przyfarciło mu wtedy tak, jak hazardziście trzy siódemki na maszynie, tylko z większą stawką. Wiedzę to może mieć Warren Buffet, który przez 70 lat robi konserwatywnie to samo. Cała reszta to hazardziści. Też byłem hazardzistą, zaczęło się od kuponów u buka za 2zł, później przeszło przez pokera
źródło: image
Pobierz
Bartekc7 +3
Przy okazji dzisiejszych zwierzeń Zaora i sugestii wykopków że po co mu to było skoro mógł żyć jak król choćby z lokat to nasunęło mi się pytanie. Z jaką kwotą na koncie rzucilibyście robotę? Żeby było prościej zakładamy że nie macie żadnych nieruchomości i innych źródeł dochodu. Drugie pytanie które się z tym wiąże to co byście z tymi pieniędzmi zrobili po tym jak rzucicie robotę?
#gielda
#gielda

Kupione dokładnie w taki sam sposób jak w tym wpisie: https://www.wykop.pl/wpis/56672211/kupilem-uma-na-binance-za-2k-pln-xd-nie-wiem-co-to/
Włożone: 0.00588744 BTC wyszło 0,01803962 BTC to jest ~ 200% czyli całość jakoś 4k PLN.
#zabawazshitami #kryptowaluty #binance #via #viacoin
źródło: comment_1618162583BHgnEDTU4ys0Od110K4zCJ.jpg
PobierzWytypowałem "pumpable" shity, tj. z dosyć niewielkim wolumenem, ale nie za małym, żeby była płynność, do tego takie, które do tej pory szły płasko i nisko. Ostatecznie kupiłem BTG po 32$, obecnie już jest po 110$ i jest już 370$. Właśnie się zastanawiam, gdzie
@Corona_Beerus: Domyślam że twoja strategia to kupujesz shity z najniższym wolumenem na biance
@KiedysBilemRekordyWDeluxeSkiJump: ponieważ napisałeś wczoraj do @Corona_Beerus: na telegramie ze dwie godziny smigało info o pompie na via
Komentarz usunięty przez autora