Hej Mirki, po długich bojach udało mi się dokończyć zapowiadany film. Po drodze miałem problem z kolanem i inne perypetie, ale ostatecznie się udało. Wiem, że ktoś tam czekał, dlatego chciałem te kilka osób przeprosić za zwłokę. Zgodnie z zapowiedzią w nowym filmie na tapet biorę BITCOINA i staram się spojrzeć na niego ze sceptycznego punktu widzenia i brutalnie wydobyć wszystkie mankamenty, których albo nie przewidział Nakamoto, albo pojawiają się niezależnie od samego BITCOINA. Jeżeli jesteście zainteresowani to zapraszam do znaleziska.: ZNALEZISKO
Wołam osoby, które wykopały zapowiedź, zaplusowały wpis na mirko lub mnie obserwują. Dzięki za wsparcie, nie ukrywam, że trochę się narobiłem więc mam nadzieję, że analiza przypadnie wam do gustu. Oczywiście jeżeli dostrzeżecie jakieś mankamenty to dawajcie śmiało znać! Dobre słowo też będzie mile widziane ;)
@wachlarz149: dzięki za cierpliwość! Ostatni czas nie był dla mnie łaskawy, a chciałem dopracować film! Miłego seansu, daj znać co myślisz jak już przebrniesz przez całość ;)
ZNALEZISKO
#gruparatowaniapoziomu #tworczoscwlasna #bitcoin #gielda #kryptowaluty #ekonomia #mikroreklama
Oczywiście jeżeli dostrzeżecie jakieś mankamenty to dawajcie śmiało znać! Dobre słowo też będzie mile widziane ;)