Aktywne Wpisy
Ninvvia +19
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
cichy-spokojny-grzeczny +1270
Plusujesz, jeżeli oglądałeś Ronaldo na Euro 2004. Pokażmy gówniankom ile nas jest.
#mecz
#mecz
#opony #motoryzacja
Komentarz usunięty przez autora
@alteron: gdybym nie jeździł głównie autami z przedziału 250-300 koni mającymi napęd na jedną oś - to śmigałbym na markowych całorocznych a nie pilotach
Do normalnej jazdy do jakiejś corsy, mondeo czy insigni są więcej niż w porządku
@kogut_20: ta, jasne xD
Kupiłem w styczniu auto z zimówkami które nigdy nie były założone na auto ale były z 2010r. Mięsa sporo no to lecimy. Wydawały się spoko bo autem do wulkanizacji dojechałem na letnich. Na następną zimę przypadł jeden dzień ze śniegiem na drodze także nie było o czym mówić. W tę zimę miałem możliwość przełożenia
kupilem opony całoroczne pierwszy raz w zeszlym roku bo przeprowadziłem sie do Dortmundu gdzie ponoc nie ma zimy, pech chcial ze na tydzien zasypało cale miasto, snieg spadl w weekend i do srody duza czesc drog byla caly czas biala,
opony super pozytywnie mnie zaskoczyly, dosłownie parkowalem w zaspie i nie miałem zadnej nieprzyjemnej sytuacji
@Alex_Mor:
problem ze dobre caloroczne to duzy koszt, a za 3 lata moga byc juz do wymiany. poza tym nawet dobre caloroczne maja problemy na mokrej kostce i nie odprowadzaja tak dobrze blota posniegowego jak opony do tego przeznaczone a przeciez tak w polsce wygladaja zimy nie snieg a wlasnie
@kogut_20:
najwazniejszy jest stan gumy, czasami owszem opona 10letnia nie jest spekana tak jak 5letnia innego producenta, bieznik nie ma znaczenia jak masz spekanie na calej dlugosci