Aktywne Wpisy
szymski1 +87
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +87
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
#bekazpisu #smolensk #polityka
@Tercja1948: https://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,9337823,Pilot_o_locie_z_L__Kaczynskim_do_Gruzji__Mialem_wrazenie_.html
Robię jedną rzecz dla narodu. Pluję na piss i zwalczam go dniem i nocą.
Komentarz usunięty przez autora
@niekibicujepilkarzom: no to jest w tym wszystkim najlepsze - koleś prawdopodobnie wszystkich zabił nieodpowiedzialnym rozkazem, a postawiono mu pomnik trwalszy od skały. ( ͡° ͜ʖ ͡°)