Wpis z mikrobloga

Plusujesz, jeśli uważasz, że pochówek Lecha Kaczyńskiego na Wawelu był błędem. Na Wawelu są pochowani polscy królowie, wielcy przywódcy i wielcy poeci. Lech Kaczyński nie należał do żadnej z tych kategorii. Był miernym, kłótliwym prezydentem bez osiągnięć, który zginął w katastrofie lotniczej, kto wie, czy nie z powodu własnej brawury.

#bekazpisu #smolensk #polityka
  • 83
@niekibicujepilkarzom Według mnie ranga prezydenta jest porównywalna z królem a były lepsi i gorsi. Według mnie pochówek razem może i teraz wywołuje polityczny chaos przez ocenianie "zasłużył/nie zasłużył", ale za to przyszłe pokolenia będą miały kolekcję martwych przywódców kraju w jednym miejscu.
@Polasz: Aha, czyli jak PO-wcy mówią, że Tusk jest super bo go znają, to jak Tusk umrze to na Wawel. Naród mówisz... Naród u schyłku prezydentury oceniał LK tak krytycznie, że nie miał on szans na reelekcję. Z kolei Kwaśniewskiego oceniano zawsze bardzo dobrze, to co, Olek na Wawel, nie?
Robię jedną rzecz dla narodu. Pluję na piss i zwalczam go dniem i nocą.
@niekibicujepilkarzom: Nic mnie w PiS-ie tak nie #!$%@? jak to wkupienie się w kościelne łaski i robienie samowolki kościelnej z katedry na Wawelu. #!$%@?ństwo i pielęgnowanie mitu polskiej martyrologii kiedy po prostu lecieli na polowe lotnisko i #!$%@? się na własne życzenie zamiast dolecieć do Moskwy dzień wczesneij i jechać stamtąd autami.
@Polasz: Aha, bo motłoch głosujący na piss to coś zrobił, poza życiem za państwowe, czyli za moje xD Co to w ogóle za dyskusja, mlaskającego Leszka nie można krytykować, jak się nie ma odznaczeń za męstwo na polu bitwy czy czegoś podobnego? xD