Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Wie ktoś jak to jest z tymi rapid testami co są za darmo od dzisiaj? Piszą, że jak będzis pozytywny to muszę iść na izolację, ale czy ktoś to jakoś sprawdza? Bo przecież jak zrobię go w domu to nikt wyniku nie będzie widział poza mną ¯\_(ツ)_/¯ #uk
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gonzo91: Praktycznie kazda powazna firma zapewnia minimum 80% platne chorobowe, wiekszosc 100% wiec ludzie z takimi warunkami umowy chetnie sie beda testowac bo moze wpasc 100% platne wolne bez koniecznosci brania urlopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Pietal: nie wiem czy pracodawca na równi traktuje izolacje z chorobowym w takim wpadku. Mój kołchoz w przypadku izolacji SSP.
  • Odpowiedz
  • 0
@Pietal: To masz szczęście jakieś bo z tego co ja wiem to prawie wszystkie firmy nic nie płacą i nie chcą puszczać ludzi (potwierdzone info)
  • Odpowiedz
@Gh0stt: To chyba u ciebie. Mnie momentalnie szef wyslal do domu i pytal co jakis czas jak sie czuje, czy jestem pewny, ze chce wrocic od razu po koncu kwarantanny, jak trzeba to zebym zostal dluzej w domu.

Gdzie ty kolego pracujesz ze takie cisnienie?
  • Odpowiedz
  • 0
@Pietal: Akurat nie o mnie chodzi a o moją partnerkę, która pracuje w Wayfair na magazynie. Totalna porażka na całości. Najlepsze jest to,że supervisorów nie ma opcji by puścić na chorobowe "bo nie". A jak Ci się nie podoba to dowidzenia. Dlatego ma już tego dość i szuka czegoś innego
  • Odpowiedz