Wpis z mikrobloga

Ten uczuć jak spotykasz dziewczynę z byłego gimnazjum (liceum też) w sklepie i ona robi zakupy dla całej swojej rodziny (jak na żonę i matkę przystało) a ty kupujesz pizze 4 sery, którą znowu o---------z jak szczur w samotności w zasadzie nie czując smaku bo i tak wszytsko smakuje jak g---o i styropian
#przegryw
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
masz zato dluższy termin przydatnosci jako chlop

@paczelok: wiadomix, przeciez wyłysiały p0lak po 30 to szczyt marzeń młodych kobiet

przestańcie powielać jakieś mokre urojenia puasów

@ropemaxxer: Jak dobrze zarabiasz, masz dom lub mieszkanie i o siebie dbasz to czemu nie?
  • Odpowiedz
@panzyd: W zeszłym tygodniu przyszła do pracy w moim wydziale nowa dziewczyna. Ma 27 lat i dwoje dzieci. Starsze ma 7 lat. Ja jestem prawie 10 lat starszy i nadal żyję w pojedynkę. W przeciwieństwie jednak do Ciebie, jestem zdania, ze ja mam w życiu lepiej.
  • Odpowiedz
@panzyd: Nie czuję się staro. Co więcej mam wrażenie, że z czasem życie staje się coraz fajniejsze, coś tam w nim już osiągnąłem, ktoś mnie szanuje za wiedzę i doświadczenie. Zarabiam tez lepiej niż jak byłem młodym szczawiem. Mam wolny czas tylko dla siebie, jeśli zechce mogę go zmarnować siedząc przed telewizorem z browarem w ręku albo robiąc coś pozytywnego. Tak mam kolegów, zarówno żonatych jak i singli. Porównując -
  • Odpowiedz
@ropemaxxer: > masz zato dluższy termin przydatnosci jako chlop

@paczelok: wiadomix, przeciez wyłysiały p0lak po 30 to szczyt marzeń młodych kobiet

przestańcie powielać jakieś mokre urojenia puasów

widzę że kolega zebrał 300 plusów bijąc chochoła i masakrując coś czego nikt nie powiedział XD typowe wykopki. Nie chodzi o to że się robisz piękny po trzydziestce, tylko że kobiety dużo szybciej tracą urodę. Mają cieńszą skórę, a ich uroda
  • Odpowiedz