Aktywne Wpisy

KingaM +6
Zaraz to usunę bo nie ma sensu się odpalać i #!$%@?ć i słuchać lustracji. Czy w tym kraju wszyscy faceci są #!$%@?ęci, czy może to ze mną coś jest grubo nie tak, bo oczekuję odrobiny szacunku i traktowania mnie przez mężczyzn jak równej, a nie biednej, zagubionej sieroty, sexy-wampa czy opiekunki domowego ogniska? Ja wiem, że Polska mentalnie jest na dalekim Wschodzie, gdzieś w okolicy tajgi syberyjskiej, ale come on. Zastanawiam się,

WielkiNos +196
Dla oburzonych twitterowych juleczek wzorem do naśladowania jest madka, która wychowała syna na spermiarza bez godności a potem popiera przemoc fizyczną wobec własnego syna za gwizdanie. Madka, która chce osobiście stosować wobec własnego dziecka przemoc fizyczną bo komfort obcych bab jest ważniejsze niż jej własnego syna.
#bekaztwitterowychjulek #pieklomezczyzn #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #pieklomezczyzn #p0lka
źródło: temp_file4483520094801032796
Pobierz

-samotność
-brak znajomych poprzez: ( punkt niżej )
-wytykanie przez innych palcami poprzez mój wygląd zepsuty genetycznie,
-małomówny
-brak kontaktu z płcią przeciwną poprzez wygląd i ciągłe gnębienie przez rówieśników
-ciągłe kłótnie starych o pieniądze w domu i ogólnie kłótnie o wszystko
I Wiecie w czym zacna p*ni p0lka psycholog pokładała winę?
"Za dużo czasu spędzasz przy komputerze, jesteś uzależniony od tego. wyjdź do ludzi. W tym jest problem"
Próbowano mi wmówić nieprawdę. Wytknąć najmniej bolesny wszystkim problem i to w nim pokładać winę.. W końcu takiego #!$%@? nie można naprawić. Naplułbym tej p0lce teraz w twarz, gdybym ją zobaczył, przysięgam.
#przegryw #blackpill #mizoginia #depresja
Komentarz usunięty przez autora
Spotykałem się w życiu z trzema psycholoszkami i o #!$%@? to była jazda, one są gorsze od tych z ASP. Jedna na V roku nie wiedziała co to dysonans poznawczy.
Ogólnie jeżeli potrzebujecie pomocy psychicznej to do psychiatry po śmieszne
Swego czasu myslalem o studiowaniu psychologii ale zrezygnowalem.Kobiety nie sa dobrymi psycholozkami ze wzgledu na to ze kobiety to plec mniej empatyczna(w sensie zrozumienia) i plec interesowna oraz koniukturalna przez co uniemozliwia im to w sposob wlasciwy dotrzec do pacjenta.Mialem w szkole kontakt z psycholozka i chciala wykorzystac moja slabosc ktora jej ukazalem grozac przed klasa ze powie to wszystkim,miala na mnie lewar ( ͡° ͜ʖ ͡°
Powinieneś brać jakieś leki panie kolego (ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez moderatora
wyszedłbyś do ludzi to byś miał znajomych, dziewczynę. No teraz już na to za późno i zdechniesz sam ale wtedy jeszcze była szansa