Aktywne Wpisy
Mirkowie, jak mnie oceniacie w skali 1-10? Proszę o szczere opinie.
#pokazmorde #usmiech #rozowepaski
#pokazmorde #usmiech #rozowepaski
Wiecie co mnie doprowadza do śmiechu (przez łzy)? Jak na rekrutacji słyszę, że nie można u nich pracować ponad podstawowy wymiar godzin lub że wymagają, aby ludzie kończyli max o 17 lub nie można pracować w weekend, bo zależy im aby ich pracownicy nie byli zmęczeni oraz zachowywali work-life balance.
Ja pier.dole, jakiś dzban jeden z drugim będzie ustalał ludziom jaki jest ich work-life balance. Albo że nie mogą dodatkowych godzin
Ja pier.dole, jakiś dzban jeden z drugim będzie ustalał ludziom jaki jest ich work-life balance. Albo że nie mogą dodatkowych godzin

Przechodząc do meritum, przedstawię wam krótko mój research, który skłonił mnie do zakupu i zapraszam do dyskusji.
1.Michael Burry, ten od GME wszedł w 4 kwartale w GEO.
2.Wstrzymanie wypłaty dywidendy, według mnie dobra decyzja pandemia, biden itp kiepsko wpłynęło na kondycje firmy, takim ruchem mają nadzieję na obniżenie zadłużenia w bieżącym roku, a licze na niezłe zyski z tego tytułu w przęciagu 2-3 lat
3.Wartość księgowa poniżej 4
4.Teacher Retirement System of Texas wykupił akcje GEO w marcu za 99.000 dolków
5.GEO zatrudnia ponad 20 000 pracowników, nie wyobrażam sobie aby przy tak wysokim zatrudnieniu ktokolwiek pozwoliłby na upadek tak obszernej firmy, dodatkowo w czasie kryzysu gdzie o pracę coraz ciężej
6.Duże prawdopodobieństwo shortowania tych akcji, brakuje tylko wykopbets żeby ruszyć tą maszynkę
7.Oprócz więzień mają też sporo instytucji związanych z chorobami łba, które w mojej opinii znacząco zwiększa swoją przerobowość w nadchodzących czasach
8.Większość stanów powoli rezygnuje z obostrzeń, mniemam że znacząco pomoże to branży
9.Jeśli chodzi o prywatne więzienia i dekret bidena, jeśli ktoś głębiej się w to wczyta, zauważy że tak naprawdę wiele się nie zmienia. Zarzucił taką kiełbaskę wyborczą dla tych wszystkich blm, lgbt itp. która nie będzie miała dużego wpływu na owy rynek
#gielda
Komentarz usunięty przez autora