można wymienić router w #multimedia chwilę po podpisaniu aneksu? Bo na przedłużenie mi dali 1,2 Gbit a router po Wi-Fi obsługuje do 150 Mbit (XD) i 1 Gbit na ethernecie
@Avil: jedyne co wciska multimedia to modem bo nie chcą się bujać z problemami usera z konfiguracją więc jeżeli masz modem a nie router to nie wiem nad czym się zastanawiasz
tak czy siak, wiele to nie zmienia, po prostu podepnij jakiś solidny ruter w standardzie ax po skrętce i łącz się z siecią wifi którą na nim skonfigurujesz, nie jestem w 100% pewien ale pewnie nie będziesz nawet musiał żadnych dodatkowych zmian robić i będzie śmigać out of the box
ja mam u siebie arris 23aa a z niego normalnie skrętką do edgerouter + ubiquity
@NPC_358034: Huawei EchoLife HG8245H, plan jest taki że sobie podepnę mój router który ustawię tylko na 5 GHz dzięki czemu nie będą się zakłócać wzajemnie
@Avil Mirasku HG8245H wydawany jest dla kl do 600mb/s wlacznie. Przy pakiecie 1,2gb/s powinni zamontować EG8245Q lub HG8245W5-6T które normalnie gadają w standardzie AC po wifi i żaden dodatkowy router nie będzie potrzebny. Dzwon na infolinie ( ͡°ʖ̯͡°)
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
właśnie chcę podpiąć własny router i puścić go na 5 GHz ale to ostateczność
tak czy siak, wiele to nie zmienia, po prostu podepnij jakiś solidny ruter w standardzie ax po skrętce i łącz się z siecią wifi którą na nim skonfigurujesz, nie jestem w 100% pewien ale pewnie nie będziesz nawet musiał żadnych dodatkowych zmian robić i będzie śmigać out of the box
ja mam u siebie arris 23aa a z niego normalnie skrętką do edgerouter + ubiquity