@6th_Sense: Krawczyk nie zmarł "kilka dni" po szczepionce. Zdążył przyjąć obie dawki, zdążył się zarazić koronawirusem, przeżyć cały okres czynnego zakażenia, tj. izolacji, a więc do śmierci doszło co najmniej jakieś 1,5 - 2 miesiąca (być może nawet około 3, jeśli był szczepiony na samym początku, a jako celebryta - to prawdopodobne) od zaszczepienia. W podobny sposób umierają ludzie po szczepieniach na grypę i setki innych chorób, szczególnie jeśli szczepienie
@Brakus: Jak jakiś przygłup zrobi coś nie tak, a jest z obozu Roli to jest zawsze prowokacja lewaków, marsz niepodległości, prowokacja policji, chłop wszędzie widzi prowokacje, a to jest zaburzenie które nazywa się fachowo paranoja. Szkoda, że jak lewica coś o-----e to jakoś nie ma prowokacji prawicy, tylko Rola rży z zachwytu. To jest wyjątkowo śliski typ.
Nikt nie sugeruje, że to dzieło wrealu24. Po prostu ten szur który zrobił ten plakat wypisał co jest jego zdaniem dobrym żródłem informacji o koronawirusie.
@R187: Nieeee, wcaaaaale. Obrazek sugeruje, że to podpis osób składających kondolencje. Wy atakujecie osoby tam wymienione. Przyłapany na gorącym uczynku lewicowiec a i tak czuje się, jakby mógł się
@milymirek: czyli tylko słowo Roli, który prowokacje widzi wszędzie tam gdzie trzeba by było skrytykować własny obóz ideologiczny. Ja nie twierdze, że nie masz racji, jednak musisz brać pod uwagę, że widzowie Roli są jak najbardziej do tego zdolni, wystarczy poczytać komentarze pod filmami.
@milymirek: Twoje argumenty świadczą tylko o tym, że sam pod skórą czujesz, że szury od Sochy i Roli są do tego zdolni. Ja nawet nie twierdze, że to ktoś z szurwidolka zrobił, ale istnieje jak najbardziej uzasadnione prawdopodobieństwo z powodów wymienionych w poprzednim komentarzu. Najśmieszniejsze jest to, że nawet jak zrobił to jakiś lewak, nawet nie jesteście w stanie tego udowodnic, a prowokacja w ustach Roli to już tak wyświechtany
@MajorParowa: Powtórzę: "Fejk przypuszczalnie zrobiony po tym wykopanym poście od Sochy, gdzie zacytowała Krawczyka a lewica się o to zesrała, jakby ona to wymyśliła. (ona jest trochę szurem, no ale atakujmy za to co faktycznie źle zrobi a nie za zmyślone rzeczy) "
@milymirek: poczytaj komentarze pod filmami Roli, jeśli wolisz żebym tu kilka wkleił to nie ma sprawy, to powinno ci trochę rozjaśnić do czego jego widzowie są zdolni, a Rola spija piankę z piwa które sam nawarzyl.
#koronawirus #szury #neuropa #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@BobMarlej: Chyba źle mi się kliknęło. Oznaczałem kilka osób z góry które wspierały tego fejka i na jego bazie atakowali oczerniane osoby/organizacje.
@R187: Nieeee, wcaaaaale.
Obrazek sugeruje, że to podpis osób składających kondolencje.
Wy atakujecie osoby tam wymienione.
Przyłapany na gorącym uczynku lewicowiec a i tak czuje się, jakby mógł się
Co masz na obronę? Tylko swoje słowa?
Jesteś do tego zdolny, przecież cię znam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Domniemanie winy - jakie to komunistyczne. :/
"Fejk przypuszczalnie zrobiony po tym wykopanym poście od Sochy, gdzie zacytowała Krawczyka a lewica się o to zesrała, jakby ona to wymyśliła.
(ona jest trochę szurem, no ale atakujmy za to co faktycznie źle zrobi a nie za zmyślone rzeczy) "
@MajorParowa: xDDDDDDDDDDDDDDD
Zaciąłeś się w tej stalinowskiej metodzie sądownictwa. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD