Aktywne Wpisy
Szaupau +90
Kurcze, jestem naprawdę podekscytowany. W końcu, po wielu latach udało mi się w końcu osobiście trafić na Janusza OLX'a :)
#olx #januszebiznesu
#olx #januszebiznesu
cirilla1989 +193
Dzisiaj stuknelo mi 9 lat na wykopie. Jedno mogę stwierdzić z pewnościa, po tak długim stażu tutaj - z roku na rok to miejsce jest coraz większym #!$%@?. Portal szowinistow i zarazem płaczkow którym baba nie chce dać p***y, szczujnia prowadzona przez różne służby do siania propagandy i możnaby wymieniać do usranej smierci a szkoda mi nerwow. Amen
#gownowpis #takaprawda #wykop
#gownowpis #takaprawda #wykop
Witam chcialbym zakupic ada, jaka jest najlepsza opcja posiadajc pln?.
Ja wymyslilem takie cos:
1. Przelew Sepa do coinbase no i zakup na coinbase pro
Sprawdzilem koszty i sepa u mnie nic nie kosztuje ale kurs po jakim bank wymieni to 4,77 a aktulanie pln ero 4,6
2. Jakis kantor online z ktorego da sie wykonac darmowo sepa
niestety na np na cinkciarzu (portfel walutowy) sepa = 5zl +0,2% co wyjdzie mnie tak samo jak darmowa sepa z mojego banku ale gorszy kurs
Jak wyżej revolut do wymiany i sepa na giełdę, np kraken.
Ja używam też kantoru walutowego w aliorze, mają bardzo spoko kurs wymiany. Przelew też darmowy w euro
binance wydaje sie miec najmiejsze prowizje
tak jakbys poprostu miedzy portfelami przesylal. Na krakenie tam widzialem np 0.6 ADA + 0.2%, no a na coinbase aktualnie 0.2 ADA przelew. I oczywiscie kupno na coinbase pro a nie coinbase