Wpis z mikrobloga

tylko mi odpowiada ta sytuacja z #koronawirus?
nie musze wychodzic z piwnicy, matka juz nie narzeka zebym znalazl dziewczyne, oskarki w szkole juz mnie nie prześladują
mozna sobie grac caly dzien xd
ogunie jest wporzo
#przegryw
  • 9
  • Odpowiedz
@Moroder nie, każdemu przegrywowi odpowiada. Dopiero kiedy mogę nosić maskę bez wzbudzania podejrzeń wśród normictwa zacząłem wychodzić z domu na spacery i delektowanie sie dymem papierosowym. Nie muszę też chodzić na gownouczelnie.
  • Odpowiedz
@milkas98: ale co jebnie? głupie normictwo i twitterowe julki nie majom siły przebicia, widać było po wynikach wyborów gdzie te małpy się skrzyknęły i nawet próbowały agitować przegrywów żeby na czask czask głosować ale nikt się nie dał nabrać i te ofiary przegrały ( ͡° ͜ʖ ͡°)

siła w przegrywach i starych dziadach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PogryzionyPrzezPokemony niestety mam styczność z ludźmi i ich rozmowami na tematy towarzyskie (oczywiście w nich aktywnie nie uczestniczę) i normictwo coraz odważniej się zabawia na domówkach i innych tego typu imprezach. Za sprawą tindera dużo latwiej jest też o srańsko u tych wygranych puli genetycznej. Chłop daje w prawo, pisze ze sie chce ruchać i 15 minut później typiara jest u niego na chacie, w dodatku z obiadem i alkoholem. Ale sam
  • Odpowiedz