Wpis z mikrobloga

Jaką tanią zabawkę polecacie kompletnie zielonemu w #airsoftgun ?
Chyba najbardziej bym chciał coś z rodziny M4, żeby był automatyczny bo nie chce po każdym strzale przeładowywać i żeby w większości był metalowy chociaż, ale jak macie inne pozycje dla początkującego to podajcie.

Myślałem nad takim z militarii:
https://www.militaria.pl/action_sport_games/karabinek_szturmowy_aeg_ds4_carbine_15256_p5898.xml?cat=121

#gunboners #militaria #bron #asg
  • 26
  • Odpowiedz
@wujtrator: jasne, czasem tak mam ze sie podpalam i działam pod wpływem emocji. Tym bardziej że teraz jeszcze mam bardzo dużo rzeczy i robienie reaserchu o w sumie zabawce nie jest bardzo dobrą inwestycją czasu więc oczekiwałem trochę takiej odpowiedzi typu kup jakiś konkretny model i tyle, ale potem coś więcej poczytam. Ogólnie jak nie chce wydać więcej niż 300-350 zł to znajdę coś czy raczej nie warto nawet przy
  • Odpowiedz
G36 od JG - JG0608

@wujtrator: tego to bym używki nie brał, szkielet i wszystkie piny są z gównolitu w moim po jakimś czasie rozpadł się selektor, a jak ostatnio go rozbierałem to wszystko się kruszyło w rękach...
  • Odpowiedz
@kozaqwawa: Powiem tak- w tej cenie tak naprawdę nie ma dobrych replik. W jednej będzie gówniane body, w innym gearbox, w innym jeszcze coś innego- te który wypisałem są uznawane za "akceptowalne w tej cenie bo po prostu w tej cenie trudno o coś lepszego". Sam oczywiście poleciłbym podwoić budżet i szukać czegoś w granicach 600-700, gdzie może bez fajerwerków ale znajdzie się coś ogarniętego na start/będącego okej platformą pod
  • Odpowiedz