Wpis z mikrobloga

@ErGox: Przecież wiadomo, że większość nawyków z nim zostanie. Typ trafił na treningi w wieku 24 lat i jakim cudem miałby wyplenić nawyki które ma przez całe życie? To zwyczajnie niemożliwe.
  • Odpowiedz
via Android
  • 9
@barti69 : czy ja wiem, znam gości co przychodzą do nas na treningi w wieku nawet 30 lat i po miesiącu na sparingach się lepiej prezentują. On jest po prostu głupi.
  • Odpowiedz
@ErGox: No bo Ci goście mogą mieć inny potencjał psycho-ruchowy niż on. Po prostu nawyków, które masz od wielu lat NIE MA SZANS wyplenić i nie są to bynajmniej moje słowa tylko Cusa D'Amato, czy Janusza Pindery. I nie ma to nic wspólnego z głupotą, czy inteligencją. W momencie zmęczenia zawsze będziesz wracał do starych nawyków.

Oczywiście Ferrari jest kretynem, ale jest wielu jeszcze większych kretynów, którzy osiągnęli olbrzymie sukcesy
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Badly nie tylko po tym, ale po ogóle jego osoby. Więc nie obrażaj od razu.

@barti69 co do tego że niektorych nawyków nie da się zmienić to prawda, ale ten przygłup nawet przez ten czas nie nauczył się trzymać gardy.
  • Odpowiedz
@Badly: oceniasz 2 człowieka bo napisał komentarz na wykopie kiedy akurat miał na to ochotę?
To niezły nisz masz musisz mieć w tej małej główce, pozazdrościć xD.
  • Odpowiedz