Wpis z mikrobloga

Pani z TVN24 w rozmowie z posłem Piechą powiedziała że 40 latkowie płakali z radości gdy dostali wczoraj terminy szczepień ale kiedy okazało się że to awaria systemu to mówi, płakali ze smutku ( ͡° ͜ʖ ͡°) xDD

Serio szury płaczą za szczepionkami?

#heheszki #polska #koronawirus #szczepienia
  • 19
  • Odpowiedz
@wojna Może i tacy są. Z kilku moich znajomych, co się wczoraj zapisało, to wszyscy z tego śmieszkowali, reszta styczniowych wzruszyła ramionami a pozostałe 99% (ci co jeszcze nawet się nie zapisywali), to nigdzie się nie śpieszy. Większy problem mają z rodzicami 70+, z których spora część nie chce się leczyć
  • Odpowiedz
  • 20
@Hissis: Czyli misja spełniona, emocjonalne zapotrzebowanie na szczepionkę w Polakach zostało wygenerowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wojna: mam kumpla lvl30 ktory by sie tak cieszył. Wiesz, jak ma sie cukrzyce, nadwagę i nie za duzo wspolnego ze zdrowym trybem zycia to wizja złapania tego dziadostwa nie jest sympatyczna.
  • Odpowiedz
@wojna: nie no ja to żartowałem, w dupie mam te kowidy, szczepionki i generalnie urojenia schizofreników.
Ale proszę nie pisać tak publicznie o jakimś manipulowaniu emocjonalnym, bo ja na tym opieram swoje biznesy, i robisz trochę lipę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Szury nie płaczą za szczepionkami. Szur Ci sie nie zaszczepi, ponieważ żyje w przekonaniu że w szczepionce jest nanochip, który go będzie kontrolowal

¯_(ツ)_/¯

@smacznyy:

A może po prostu nie uważa tego wirusa za na tyle groźnego by się na tym etapie od razu szczepić?

Rozważałeś kiedyś spróbowanie spojrzenia szerzej na różne zagadnienia?
  • Odpowiedz
@wojna: Dobrze, że jesteś tak wybitnie inteligentny i przejrzałeś ogólnoświatowy spisek. Przynajmniej w swoim świecie możesz być z siebie dumny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wojna: Procent szurow zawsze będzie głośniejszy, bo na głupotę to i szczepionka nie pomoże. Wciąż dużo większa cześć społeczeństwa chce się szczepić :)
  • Odpowiedz
@wojna: przed kilkoma minutami uslyszalem w polskim radiu tuz przed wiadomosciami szokujacy spot ktory ma u ludzi wywolac strach.wypowiada sie niby wdowa po 39 letniej ofierze covid placze co ma dzieciom powiedziec ze tata umarl.#!$%@? im w dupe za to
  • Odpowiedz