W sumie zawsze miałem tak w------e na tego wirusa, tzn. wiem, że istnieje (xD) ale chodzi mi o to, że jakoś nie martwiłem się, że mogłem być zarażony, bo nie miałem do tego powodu.
Teraz co raz więcej osób wśród moich znajomych ma potwierdzonego covida testami i pierwszy raz mam tak, że muszę uważać na kontakt z tymi osobami, w sumie nic strasznego się jeszcze nie dzieje, ale coraz częściej słyszę o nowych zakażeniach na "moich terenach" i to mnie przeraża ( ͡°ʖ̯͡°)
@Vafik: P--------o o braku wirusa kończy się jak widzisz na własne oczy jak ktoś z twojej rodziny nie może złapać oddechu bo ma zwapnione płuca a 2 godziny później go nie ma.
@Vafik: Ale zakażeniach, lekkich zachorowaniach czy ciężkich hospitalizacjach? Bo ja się zaraziłem z cała rodziną na początku fali wzrostowej z lutym i dalej mam w------e na tego wirusa, po doświadczeniu z autopsji.
Teraz co raz więcej osób wśród moich znajomych ma potwierdzonego covida testami i pierwszy raz mam tak, że muszę uważać na kontakt z tymi osobami, w sumie nic strasznego się jeszcze nie dzieje, ale coraz częściej słyszę o nowych zakażeniach na "moich terenach" i to mnie przeraża ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pozdro ze Śląska xD
#koronawirus
@wladyslaw-krakowski na szczęście na razie lekkie zachorowania