Wpis z mikrobloga

Dzień dobry Kochani ( ͡° ͜ʖ ͡°) na początek kupon live że sporą ilością zielonych kropeczek:)
Tak sobie pomyślałem, że pora zabawę trochę bardziej usystematyzować. A zatem:
-choćby kurs był super atrakcyjny, nie przekroczę 1.09
-max kurs całkowity to 1.5
-po pierwszym przekroczeniu 4,02 zł, przelewam sobie na konto 2,02 zł i z pozostałymi 2zl jadę dalej
-po pierwszym przekroczeniu 20 zł, przelewam sobie 10 i jadę dalej. I tak dalej aż do 2 milionów, wtedy przelewam 1 i jadę dalej xd
-postaram się wrzucać codziennie. Może 1 może 2 kupony. Raczej nie więcej.
-dopuszczam przerwę w grze
-dopuszczam kupony 2 dniowe. Jak taki się pojawi, poinformuję
-tylko piłka nogą turlana
-dopuszczam kupony live
-nie podaję typów przed meczem. Nie jestem specem od bukmacherki, robię prostą analizę na podstawie tabelek i tyle. zdaję się tylko na swoją intuicję. Nie chcę mieć niczyich pieniędzy na sumieniu. Niektórzy doszukują się spisku. Jak ktoś nie ufa, trudno. Nie dodawaję po kryjomu kasy po przegranym kuponie. Tu chodzi o test, a nie fejm dla plusików.
-nie dobra, zrobię tag, ale nie zachęcam do obserwowania na siłę, po prostu łatwiej będzie prześledzić Wam historię kuponów by się nie pogubić

Wszelkie sugestie odnośnie zasad mile widziane, zapraszam do dyskusji. Nie wiem tylko czy dopuścić dzielenie kursów na późniejszym etapie (i tak użyłbym całą kasę), czy ładować tylko all in w 1 kupon. Tu zdam się na Was

Otwieramy sezon 2 z fajną wygraną ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pozdrawiam serdecznie
Bdzigost

#mecz #pilkanozna #chwalesie #bukmacherka #grubykupon
Pobierz
źródło: comment_1617259896SnWdl7XUM3y0rXAlmMoxCS.jpg

Dzielić kupony?

• Tak 48.9% (23)
  • Nie 51.1% (24)

Oddanych głosów: 47

• 3
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Bdzigost: a weź też się bawiłem wte live tylko stawiałem na wszystko z kursem około 1,2 dwa razy miałem 90 k do wyjecia i dwa razy zabrakło mi jednego meczu, w tamtym tygodniu była podobna sytuacja tylko że z 5 k. Ja nie mam na to psychy i sobie odpuściłem ale powodzenia z twoimi pomysłem . Jak już tak stawiasz to ciekawiej by było chyba na trochę większej stawce to robić