Aktywne Wpisy
affairz +431
TO JEST SKANDAL - deweloper HREIT
dziewczyna kupiła mieszkanie w kwietniu 2024
mieszkanie które oryginalnie miało być oddane w lipcu 2024 - aktualny stan inwestycji picrel
nie
dziewczyna kupiła mieszkanie w kwietniu 2024
mieszkanie które oryginalnie miało być oddane w lipcu 2024 - aktualny stan inwestycji picrel
nie
JAuStURYErSE +270
Mamy pierwszą ofiarę niezłożonego hedera/kultywatora/czy czegoś takiego (nie znam się)?
Śmiertelne potrącenie pieszego przez traktor!
Chwilę po godzinie 21:20 na drodze krajowej numer 79 w miejscowości Stary Ciepielów (pow. lipski) doszło do potrącenia pieszego przez kierującego traktorem. Mimo reanimacji pieszego nie udało się uratować.
#polskiedrogi #rolnictwo #polska
Śmiertelne potrącenie pieszego przez traktor!
Chwilę po godzinie 21:20 na drodze krajowej numer 79 w miejscowości Stary Ciepielów (pow. lipski) doszło do potrącenia pieszego przez kierującego traktorem. Mimo reanimacji pieszego nie udało się uratować.
#polskiedrogi #rolnictwo #polska
Rozważam:
a) WEP 858D 700W
b) ZHAOXIN 858DH
c) Zhaoxin 858D 700 W
Co tu najtrwalsze i najlepsze?
Potrzebuję do odklejania szklanych klapek ze smartfonów. Budżet ~170zł.
Dzięki
#elektronika #elektroda #lutowanie #pytaniedoeksperta
no 858DH wydaje się być do dupy bo nie ma gdzie jej bezpiecznie odłożyć
@marcho87: wszystkie mają 24msc ;)
Dzięki za pomoc! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JohnCasey: Używam od kilku lat, co prawda sporadycznie, ale nie mogę narzekać jak za tą cenę. Jestem przede wszystkim zadowolony z małych rozmiarów, bo na tym mi zależało, mogę wrzucić gdzieś do pudła/szuflady i wyciągnąć kiedy tylko potrzebuję. Trochę niewygodny jest fakt że z jednej strony jest kabel zasilający, a z drugiej od kolby, jakby to rozwiązali inaczej, byłoby lepiej.